Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca PROSIM ZA POMOČ

PROSIM ZA POMOČ

POZDRAVLJENI!

MOJE TEŽAVE SO SE ZAČELE NEKJE KONCEM DECEBRA, PA SE ŠE KAR VLEČEJO. NAMREČ IMAM BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA.
BOLEČINE SO V PREDELU JAJCEVODOV, BOLJ NA DESNI STRANI IN TOČNO PO SREDINI MED JAJCEVODOMA IMAM ZELO SKELEČ OBČUTEK, KI JE KOT KRČ KI PRIDE IN MINE. VES DAN IMAM OBČUTEK, DA ME NEKAJ “VLEČE” DOL. TOREJ,KER ME BOLI IN SKELI V PREDELU JAJČNIKOV IN MEHURJA SEM BILA PRI SVOJEM ZDRAVNIKU IN GINEKOLOGU. VODA JE BILA SLABA, VENDAR SE JE VSE UREDILO, JAJČNIKI, JAJCEVODI, MATERNICA, VSE JE O.K.
TAKO JE REKEL ZDRAVNIK.
SKRBI ME, KER BOLEČINE NE PONEHAJO IN NE VEM KAKO SI LAHKO POMAGAM. MOGOČE JE TO KAJ DRUGEGA, ČREVESJE ALI SLEPIČ? JAZ SAMO UGIBAM, ZDRAVNICA PA MI TUDI NI VEDELA POVEDATI, TAKO DA NIMAM NOBENIH ZDRAVIL.
ALI MI LAKHO POJASNITE, KAJ BI TO LAHKO BILO?

HVALA ZA ODGOVOR IN LEP POZDRAV

Spoštovani!

Dodatnih razlogov za vaše težave je lahko kar precej. Svetujem vam, da spremenite prehrano. Uživajte čim manj belega kruha in izdelkov iz bele moke. Prav tako naj bo v prehrani manj na hitro pripravljene hrane in hrane ki je predpripravljena in jo zamrznjeno kupimo v trgovini. Večkrat pojejte svež ananas. Pijte naslednje čaje: kamilica, melisa, komarček, meta, janež, timijan. Priporočam tudi pitje čaja iz “plahtice”. Čaj lahko kupite na ljubljanski tržnici.

Lepo vas pozdravljam.

Danica

New Report

Close