Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Prosim za pojasnilo izvida

Prosim za pojasnilo izvida

BIL 7,40 UMOL/L
GLUK 5,98 MMOL/I, UREA 4.50 mmol/L
kREAT 80.00 umol/L, Na 137. 40 mmol/L, K 4.61 mmol/L, cL 98, 90 mmol/L, D.BIL 1.20 umol/L, crp 1.70 mg/L, AST 0.55 ukat/L , ALT 1.08 ukat/L, GGT 1.46 ukat/L, AF 1.38 ukat/L, URATI 333.00 umol/L, RF 11.00 IU/ml, Hb 154 g/L, eRCI 5,24 10/12/L, lKCI 6.90 10/9/L, Ht 0.45
1
TROMBO 213 10/9/L, MCH 29. 40 pg, PCV 86,10 fL
MCHC 342 g/L, RDW 12,40%, PMV 8.10 fL, PDW 17%
SR 3.00 mm/h, SEGMENT 0.38 1, LIMFOCI 0.52 1, MONOCIT 0.08
1
ENOZINOF 0.02 1
ANA Ocena imunoflourescence na Hep-2 celicah : NEGATIVNO

V laboratorijskih izvidih jeprisotna hepatopatija tako, se bomo ob kontrolo poleg osnovnega laboratorija opravili še testiranje na merjenje za viruse hepatitisa.

Prosim povejte mi kaj pomenijo te vrednosti iz izvida. Je razbratikakšno bolezen.
Po sumu na borelio je mož moral opraviti laboratorijske preiskave krvi , ki so pokazale vrednosti zgoraj. Ali kažejo vrednosti na borelio? Kakšno drugoi bolezen?

Hvala v naprej,

Adela

..tra.la.la

Spoštovani!

Med drugim bi lahko kazalo na žolčne kamne ali na preveč alkohola.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Pozdravljeni še enkrat.

Sem kar malo užaljena nad tem, kar ste napisali. Ne rečem da bi imel mož žolčne kamne, ampak preveč alkohola? Glede na to, da spije največ 3 piva na teden, ali kak kozarček ob praznovanjih.

Hvala vam vseeno za odgovor, upam da bomo čimprej ugotovili kaj ga pesti.

lp,

..tra.la.la

Spoštovani!

Čemu ste užaljeni? Na posredovane podatke sem napisal najpogostejša vzorka, ki pa nista edina…

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdrav še enkrat.
Se opravičujem, saj vas po drugi strani pa zopet razumem. Ne poznate človeka, ker ga ne vidite in ne zdravite in ja, prav imate, napisali ste, kar lahko razberete iz izvida.

Vem da ste zelo uspešni na svojem področju in hvala vam za razlago.

lp,

..tra.la.la

Spoštovani!

Upam, da boste našli vzork, ali pa da se bo stanje popravilo samo od sebe. Ultrazvočna priskava bo veliko pvedala.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close