Najdi forum

Zdej pa ze nas mal nategujes

Če misliš, da se lahko takšne stvari nategujejo, tudi prav. Potem verjetno še lažje razumeš, kako se počuti Urbanova mamica, ki ves ta čas čaka v negotovosti in se boji!!
Lep dan tudi tebi, M.

Ne morem verjet, da lahko sploh kdo pomisli, da gre pri teh stvareh za nategovanje. Mislim, da nhh še ni mamica in da niti v sanjah ne va kaj to pomeni, imeti bolanega otroka oz. otroka izgubiti. Naj bo srečna, kajti jaz sem izgubila tri še nerojene otročičke in sedaj imam na srečo čudovito 6 mesečno punčko.
Vsaj malo spoštovanja, prosim!

Hvala!

Urban je danes prestal 4-urno operacijo, ki je uspela. Tumor je bil v celoti odstranjen, sedaj ga čaka okrevanje. Hvala vsem, ki ste stali ob strani v mislih in molili. Naredili ste veliko dobro delo. Naj vam bo poplačano!!!
Topel objem vsem in lep dan vam želim. M.

Samo, da je mimo.
Urban pa naj čim prej okreva in naj zraste v razposajenega fantička!

LP in objemček

Želim, da bi bilo vse hudo kmalu pozabljeno, mamici in Urbanu pa veliko crkljanja!

Kako sem vesela, en velik poljubček malemu Urbanu.

lp mamiR

Daj oglasi se se kaj pa povej kako sinek okreva

Pijem pusim i devojke rusim!

Urban se že pridno carta pri svoji mamici, zaenkrat je vse v najlepšem redu in dobro okreva. Morda bosta doma že za praznike.
K 24cm – Urban ni moj sinček, ampak sin moje sestrične, kljub vsemu hvala za vzpodbudo.
Topel pozdrav vsem!

Hvala bogu da se je tako izteklo in da je vse v redu,ker je vcasih pooperativen postopek bolj zahteven od same operacije.pri moji hcerki pooperativen postopek ni potekal popolnoma brez komplikacij ampak danes je zdrava 17 letnica in molim boga da bi tako tudi ostalo ,da se ji ta bolezen nikoli vec ne ponovi.

Pijem pusim i devojke rusim!

Želim vse dobro tebi in tvoji hčerki. Upam, da je tudi za Urbanom najhujše že mimo. Lep dan vsem.

New Report

Close