Najdi forum

Tudi jaz želim obema, da bi uspešno prestala operaciji in zaživela polno življenje. Otroka in vajini družini-držite se!

Zaradi druge nujne operacije, so operacijo Urbana prestavili na četrtek zjutraj. Hvala vsem za vzpodbudo in molitev. Njegovo rojstvo in bolezen delata tudi čudeže.
Prijeten dan poln ljubezni vam želim, M.

V mislih sem z vami.En topel objem malemu Urbanu in vsem ostalim malim bolnikom.

Lp mamiR

Pojdite v cerkev – zaobljubite se. Ves čas molite, tudi jaz bom. Mislite in čutite pozitivno. Ko bo vse – srečno mimo pojdite v cerkev se zahvalit – držite zaobljubo. Vse bo v redu. Bodite močni, saj vas mali Urban močne potrebuje.

mislim na fantka in držim pesti, da bo jutrišnji dan uspešen

Vsak dan sestavljajo trenutki, ki so edini – RESNIČNI. Vsak od njih ima poseben okus hrepenenja, pričakovanj. Vso srečo in velik objem malemu Sončku in njegovi mamici.

Gita

Bog, usoda ali kdorkoli ubira svoja pota; tik pred pričetkom operacije se je pokvarila aparatura in tako še vedno čakamo. Ko bo operacija za njim, vam sporočim, upam, veselo novico. Miren dan vam želim, M.

Odpiram roke k gospodu in ga prosim, da vam da moč in upanje in ga prosim, da bo otrok operacijo dobro prestal in da se ne bi več ponovilo.

Draga Moca! Čeprav Vas ne poznam vem, da ste MAMICA z veliko ljubezni, moči in poguma, tako da se malemu Urbanu ne more zgoditi nič hudega, saj ga varujeta VI in GOSPOD. Želim vama obema vse, kar si želim zase in svojega sina Klemena. Z mislimi bom pri obeh! Srečno prihodnost! Lidija

Želim vam, velik objem. Mali Urban pa je že tako in tako borec in bo tudi to premagal, ker ima ob sebi svojo mamico in družino in vse nas, kio mislimo nanj. Velik koš sreče in poljubčkov
Mateja

V mislih sem z vami in molim za vas v krogu svoje družine

Moca želim vse najboljše tebi in tvojmu otroku.Toliko bolj ker sem imel hudo bolno hčer in je morala prestat teško operacijo.Danes je zdrava 17 letnica kot da ni bila nikoli v življenju bolana.srčno upam da bo tudi pri vas tako.

Pijem pusim i devojke rusim!

Vse dobro Vam želim in uspešno operacijo! Tudi jaz molim za Vas!

Vidka

Moj nečak je bil komaj danes operiran.Vzeli so mu tudi en del organa na žalost.Sedaj pa čakamo na citološke izvide,da vidimo naprej kako bo.upam,da se še ni razširilo naprej,da so tumor v kali zatrli.Držte pesti,da bi še pred koncem tega žalostnega leta,vsaj izvedeli eno dobro novico.

“Upanje je čudovita stvar. Včasih nas upogne, tudi udari, le redko zlomi. V oporo nam je, kadar nimamo ničesar več. Vrne nam nasmešek na obraz.. daje nam razlog, da pogumno nadaljujemo, kadar smo na tem, da bi odnehali. Pokaže nam pot, ki je naše oči ne vidijo.”

v mislih sem z vami in otročkom Urbanom. Molim za oba in ju izročam v božje varstvo in Marijino naročje. Bog z vami! Binca

Mi gre kar na jok ob takšnih novicah, pa potem sina še bolj stiskam, se bojim, da ga bom en dan kar zadušila…

Mislim na vse vas. Srečno.

Vso srečo malemu Urbanu in njegovim staršem, ter sorodnikom! Bog mu bo naklonjen!

Držim pesti !

Še vedno čakamo, medtem je bil termin operacije že drugič prestavljen, vendar dogodki kažejo, da varna roka bedi nad Urbanom in njegovo mamico. Hvala vsem, vem, da tudi vaše dobre misli in molitev v veliki meri prispevajo k miru obeh.
Zlati ste!!!
Pošiljam vam en sončen objem, pa našim angelčkom tudi.

New Report

Close