Najdi forum

Prosim za nasvet!!!

Vsem prav lep pozdrav

Ker pred kratkimi grem na zdravljenje proti odvisnosti tablet, oz. pomirjevala Lexsaurin in Tramal.
Mi lahko kdo razloži kako poteka zdravljenje glede odvisnosti tablet? Ali te pustijo, da kaj trpiš, recimo, da ti ne dajo druga zdravila ali kaj?
Grem v Idrijo. Ali v tej ustanovi moraš kaj delati oz. če imajo organizirano, da moraš delati.?
Po kolikem času se že vidi izboljšanje?
Kdorkoli je imel podobne težave in se je zdravil lepo prosim, da mi napiše oz. opiše potek zdravljenja in, če so prijazni v bolnišnic.Doroteja.

Tisočkrat vam hvala!
Lep pozdrav pa brez tablet!
Zasvojenka

Doroteja, naj te najprej pohvalim, da si se odločila sama. vem da te je strah, koga pa ni strah iti v bolnišnico, toda toplo ti svetujem, da narediš ta korak in da ne popustiš. Zdravljenje je udobno, saj ti bodo zdravniki pomagali z drugimi zdravili če boš imela težave. Odsvetujem ti tudi, da bi kar prenehala s tableti, ker imaš lahko hude stranske učinke. Zato si se zelo dobro odločila, prepričan sem, da ti bo uspelo. Pozorna moraš biti potem, ko te bodo odpustili, prve dni so najbolj nevarne. pogovori se s terapevti ravno o tem, kako boš obvladovala željo po tabletah zunaj bolnišnico, znotraj je veliko lažje ker si v nekem procesu zdravljenja, ko prideš ven pa je teren zelo spozek in dobro se moraš oborožiti predvsem z znanjem. V bolnišnici boš imela dovolj časa, da boš prebrala kako knjigo s podorčja odvisnosti, kar zti bo zelo koristilo. namreč zelo dobro je da vemo kakšno bolezen imamo, potem jo veliko lažje obvladujemo. pa srečno in javi se iz bolnišnice, tudi tam imajo internet in potem ko prideš domov.

Pozdravljen, milan

Hvala, ker si Doroteji namenil tako lepe besede. Nisem jaz tista tastara Doroteja tega foruma. Mogoče si mislil, da sem jaz.
Vseeno je, katera Doroteja je samo, da se izogne tabletkami.

Zelo prijazen si…..

Lep pozdravček
Doroteja

P.S. To stran nikoli ne odpiram in me je ena forumka obvestila na ta post tako, da sem prvič na tem forumu.

New Report

Close