Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Prosim za nasvet

Prosim za nasvet

Pozdravljeni,

hči je že od tretjega leta vodena v gastroenterološki ambulanti zaradi pomanjkanja apetita in premajhne teže. Celiakija je bila ovržena, kri bp. Danes, pri desetih letih je živahna in bistra deklica, ki nikoli ni lačna. Težka je 22 kg. Zavedam se, da je to premalo. Kuham in ponujam ji hrano, ki ji ustreza, vse se suče okrog hrane. Skrbi me kaj bo prinesla puberteta in vedno večje obremenitve v šoli. Se bo normalno razvijala? Kaj mi svetujete, kam naj se obrnem? Poznate dobrega pedopsihiatra z izjemnim posluhom za otroke?

Najlepša hvala,           obupana mami

Sicer je podporna terapija pri

merna, vendar gre bolj za telesno stanje, priporočam vodenje prio gastroenterologu z vključitvijo dietetičarja. Pedopsihiatra vključujemo, če je potrebno, glede na čakalne dobe tistega z najmanjšo čakalno dobo.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close