Najdi forum

Zakaj gre…

S tipom sem osmo leto, pričakujeva prvega otroka.

Vem da me ne vara fizično, ampak čedalje me bolj muči instinkt in sanje…saj se mi da še vedno sanja “bivšo” simpatijo..ki je res dosti boljšega videza kot jaz (visoka, blont, lep obraz)..

Moj tip je tak da priznal ne bo, pravi da me ima rad, ampak večino časa je hladen, skoz za računalnikom, pri seksu se ne ujameva…zdaj tako celo nosečnost nisva.

Skratka ni tako pozoren do mene in dostikrat je zamišljen.

KAKO NAJ IZVEM, ČE ŠE VEDNO SANJA BIVŠO…ker mene to bolj razjeda kot če bi fizično varal..

Groza me je tudi, ker vem da v resnici mu ni za bit z mano, ampakmse zdaj muči z mano…

Kaj predlagate?!

Pozdravljena!

Ne da bi te obsojala, ampak prvo kot prvo me zanima, zakaj sta se odločila za otroka oziroma zakaj si pristala na to, če veš, da noče bit s tabo?Preden sta se odločila za otroka, bi se morala pogovorit o težavah v vajinem odnosu in probat najt rešitev in šele potem razmišljat o otroku.Verjamem da ti ni lahko, če pričakuješ otroka, hkrati pa veš, da oče tvojega otroka ne želi bit s tabo,ampak še vedno ti ostane pogovor.Povej mu, kako se počutiš, kaj ti manjka, naj ti tudi pove glede te bivše in to po resnici..ker če imaš nekoga rad, mu to tudi pokažeš, ne?
Pa še to. mogoče tudi ni nujno, da sanja o svoji ”bivši”..v končni fazi je mimo osem let in če se je osem let pretvarjal potem pa tudi ala mu vera.., lahko da je v igri kakšna druga..oziroma od kdaj se ti zdi, da je bolj hladen do tebe?bil že pred nosečnostjo ali po tem ko si zanosila?ena varianta je tudi ta, da mogoče ni pripravljen na otroka, čeprav ne vem zakaj bi zaradi tega bil hladen do tebe.
V bistvu nekako težko ti dam kakšen pameten nasvet, ker ne poznam tolko ozadja, vsekakor pa ti svetujem pogovor.

lp in javi kako bo šlo.

mikimiska

Pozdravljena;
Iz pisanja……………ti imaš še ogromno za naredit pri sebi:

………..imaš slabo samopodobo in samozavest !(ona boljšega videza)
………..v odnosu, ki ni bil, kar naj bi bil(se ne ujemata),si ostala z njim(čeprav mu ni biti s taboi) in si še rodila otroka (se mi smili otrok)!?!!!………….

Popolnoma NEZRELO!!!! (tako od tebe kot od njega-da ni vsaj on prekinil veze)

……….prvo preberi kakšne knjige za notranjo rast……….pošlihtaj sebe, da vsaj otrok rastel v bolj zdravem okolju in odnosih………

Nehaj se sprenevedati in si priznaj?

p.s.Ja, lažje se je ubadati s tem, ali on misli na njo kot s sabo a ne?!!!!

8 let! pa govoriš o bivši.Zakaj?

Dej no, a se vidva sploh kej pogovarjata? Kok lahk živita tolk mim en druzga? Če hočeš pozornost, bod do njega….p o z o r n a. Ne nrjen, iz svojih globin bod pozorna. Če hočeš odkritost, pa bod odkrita do njega, itd.

Punca, razčisti s sabo! Ko si boš gor pršla, kaj sploh hočeš, se s tipom skup dol vsedta in predebatirajta vso zadevo. Pol pa če se mata dost rada, skup ostanta in dejta na enih konkretnih temeljih gradit odnos, ne kr v tri dni kokr zdaj. No, če za začetek dobr premisliš o temeljih vajinega odnosa – al jih nkol ni blo, al so pa strohnel….

Draga Ena,

predlagam vam odkrit pogovor z vašim partnerjem. Še prej pa sami razmislite o svojem odnosu z njim – kaj vi vnašate v vajin odnos, katere so vaše lastnosti, ki partnerju niso všeč, česa si želite, kaj pogrešate … Poizkusite tudi pri sebi razščistiti, kaj so v vajinem odnosu dejstva, kaj pa so vaše interpretacije (vaše doživljanje), ki ne odražajo nujno resničnosti (npr. Kako veste, da mu ni za biti z vami? To, da sta skupaj 8 let tudi nekaj govori, se vam ne zdi?)

Poizkusite z odprtim in iskrenim pogovorom: uporabljajte tako imenovane “jaz stavke” – govorite o sebi, o svojem doživljanju, pričakovanjih, željah. Partnerja ne obtožujte in ne vrtajte vanj, saj se bo verjetno samo še bolj zaprl. Poizkusite mu zaupati. Velja se potruditi – zaradi vaju obeh in zaradi otroka, ki ga pričakujeta.

Veliko prave ljubezni vama želim!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

ja, slaba samopodoba, kakor je že nekdo rekel…
ti to doživljaš in potem sevaš direkt njemu, ki te vidi prav v taki luči, v kakršni se vidiš ti. malo se vživi v njegovo kožo in se poskušaj pogledat iz distance, kako te on vidi.
zapomni si: najpomembnejša stvar na tvojem telesu je izraz tvojega obraza.
pa si lahko blond, lepa, barbika, okrogla ali povprečna.
ali ti opaziš na ljudeh samo fizično lepoto, ali tudi karakter?

za sanje, ki jih sanjamo, pa ne moremo kriviti nikogar. če jo sanja, je bila res verjetno v čem boljša. mogoče ravno v tem, da ni imela slabe samopodobe. očitno si nekaj želi pri tebi. in to sigurno niso tvoji izrazi ljubosumja in patetičnosti. saj verjetno veš, da ni vse v zunanji lepoti.

ne ukvarjaj se toliko z njegovo bivšo, raje delaj na sebi in se sprosti, počuti se lepa, seksi in zaželjena. ko boš izžarevala to energijo, jo bo sigurno začutil tudi on.

srečno!

New Report

Close