Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza prosim za mnenje

prosim za mnenje

pozdravljeni pišem vam in upam da sem se obrnila na pravi naslov dobila sem namreč izvid nevrologa in MR glave,pa se ne spoznam in ne želim da me je strah.k nevrologu sem bila napotena zaradi dvojnega vida,grozne utrujenosti,pozabljanja in obračanja besed in posledično anksioznosti.ker se je stopnjevalo,mi trzalo levo oko in imela sem mravljince v levi nogi sem bila že dobro prestrašena in pri os.dr. dobila antidepresive in pomirjevala,kljub vsem se to še ponavlja predvsem ob izrednem psihičnem in fizičnem naporu-ni ravno prijetno a se zdaj znam pomiriti,zanima me vaše mnenje,ker se mi je to že dogajalo pred 3 leti in zdaj spet bolj intezivno poslabšal se mi je tudi vid za +1,imam očala,a vid ni kot bi moral biti in je zelo moteče,enkrat vidim dobro z očali kar enkrat pa so mi premočna?skratka izvid je:
opravljene so standard sekvence in ravnine po protokolu za demielizacijo,kontrast ni bil dan.v globoki beli možganovini obojestransko parietalno paraventrikularno sta v isti višini povsem drobni hiperintenzivni spremembici-najverjetneje nespecifični kronični ishemični(perinetalno)ali postmigrenski brez lezij.drugod v možganovini in v korpus kalozumu in možganskem deblu lezij ni videti..Znakov edema ali premikov možganovine ni.Vertikli so primerno široki.Centralne strukture so še v mejah normale.DG:DIPLOPIJA i.o.H53.2
Sy izgorelosti
anksiozno-depresivno razpoloženje v izboljšanj
VA-8.3.12
mm
prosim za meni razumno razlago,moja os.dr vse izvide lepo zloži v karton in nič razlage oz.vedno samo nič to so živci pa dobim antidepresive in pomirjevala pa domov,res sem precej v stresu ki bo trajal še kako leto preden se vse reši,a nikoli nisem obupala ali se pretirano sekirala,samo bila sem tako grozno utrujena da nisem mogla stati pokonci in delati,pa brati otrokom pravljico ker sem videla dvojno,pa se igrati z njimi ker sem govorila narobe in na morju se je to stanje poslabšalo za 80%,ne vem kaj je bilo,mogoče res živci a jaz sem se na smrt prestrašila ko nisem na trenutek nič videla in posledično so me res zagrabli živci in panika,vseeno smo ostali na morju in en ddan je bilo vredu,na soncu pa spet ne,za znoret hudo,ko smo prišli domov sem šla takoj k dr,ker se mi je fizičnem delu(zbelila dve sobe v 5 urah)spet vse ponovilo-kar ne morm funkcionirati,no pa so bili živci in isto kot vedno-lepo prosim za mnenje in razlago vsaj tisto o spremembah-najlepša hvala s spoštovanjem anja

New Report

Close