Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Maksilofacialna in oralna kirurgija Prosim za kakršenkoli nasvet..

Prosim za kakršenkoli nasvet..

Spoštovani, prosila Vas bi za mnenje..
imela sem precejšen nesporazum s svojim zdaj že bivšim zobozdravnikom, lansko leto v marcu sem imela vnetje trovejnega živca vendar ker tega nisem vedela še pred obiskom zobozdravnika mi je le ta odprl zob ter ga ni zaprl/šestica na desni strani, sicer sem ga prosila da mi zaradi tega nastajajo precejšnja vnetja ter če bi lahko zaprl zob ali ga zdravil ker pred tem sem imela slikanje vseh zobov in so bili vsi zdravi, za čas sem zadevo opustila ker nisem videla nobenega smisla če mi je zobozdravnik venomer pravil da bo vse vredu in da nimam razloga za skrb, prav tako za karies na levi strani k mi je nastajal zaradi žvečenja hrane na le tej strani ker mam ugriz po operaciji kjer so mi izruvali vse štiri modrosne, nezaprt in ne morem normalno žvečit ničesar razen na strani, na desni strani pa tudi nisem upala zaradi odprtega zoba..bolelo me ni nič, ampak čimvečja zateklina dlesni pod zobmi na strani se mi je zdela zelo čudna, plus osebna zdravnica mi je svetovala zobozdravnika čeprav ni niti malo navdušen nad obiski 🙂
mesec dni nazaj sem na vse ali nič šla k svojemu zobozdravniku in mi je rekel da je šestica torej mrtva, ker sem imela zateklo dlesen , postoril ni nič, je rekel da bo vse vredu čeprov je bila dlesen tako kot zdaj zelo ‘ zabita ‘ .. šla sem k dežurni zobozdravnici ki me je prvo oštela kaj sem čakala, mi je odprla dlesen ter vstavila trak ki so mi ga dva dneva menjali dokler nisem šla k novi zobozdravnici ki mi je prvo prečistila kanale v zobu(imam 4 kanale iz le tistega zoba) , trak pa odstranila..dobila sem antibiotike ki sem jih jedla en teden, in se mi je zdelo da se stanje izboljšuje, zob me ni niti malo več bolel, edino otekla dlesen je ostajala potem ko mi je zmanjkalo antibiotikov.. začeli so se problemi dodatno še na levi strani, čeljustni sklep oz pod zobmi čisto pri čeljusti me boli , sicer bolečina ni neka velika glede na to da imam dokaj visok bolečinski prag.. zdi se mi da se mi je na le tej strani tudi dlesen začela zatekati, in res nevem kaj naj, zobozdravnica je mnenja da mi šestico izpuli, čeprov menim da je problem globje v koreninskih kanalih pri čeljusti, puljenje šestice ki me ne boli mi ne bi čisto nič pomagalo glede na to da me boli dodatno še leva stran ust po vsem skupaj, imunski sistem imam pa tudi zelo slab zadnje čase, prav tako imam dosti glavobolov zadnje čase ter zatekajo mi bezgavke za ušesi ter zadaj glave ter po vratu.. kaj mislite da je narobe, še kaj drugega poleg granolomov ?

Zanesljivo da…

********************************************* David Dovšak, maksilofacialni kirurg Dentalni kirurški estetski D center Rakuševa ulica 6 SI – 1000 Ljubljana T: 030 643 693 E: [email protected] www.d-center.si

New Report

Close