Prosim za izpolnitev ankete – sladkorna bolezen tipa 2
Pozdravljeni.
Če ste sladkorni bolnik tipa 2, bi prosil da izpolnete anketo na spodnjem linku.
Poleg tega bi prosil da jo posredujete znancem za katere bi bila mogoče zanimiva.
http://www.mojaanketa.si/anketa/215931640/
Vem da je preko interneta to delati tako-tako, ampak tako najhitreje dobim prve preliminarne rezultate.
Hvala že vnaprej.
jaz bi sodeloval, če boš objavil potem rezultate tukaj!!
Jih bom ja, ampak trenutno je bolj bogo. Vse skupaj 6 rešitev, od tega eden ni izpolni HbA1c, kar pomeni da si nimam z njim kaj početi.
Pozdravljeni ScOut,
v kolikor nekdo zaprosi za izpolnitev ankete in želi odgovore, se mora predstaviti s polnim imenom in priimkom, svojim poklicem ali izobrazbo in utemeljiti, zakaj omenjeno anketo izvaja in kje bodo objavljeni rezultati ankete. Za raziskavo je potrebno imeti tudi dovoljenje Komisije za medicinsko etiko.
Šele v takem primeru lahko pričakujete ustrezne odgovore na vašo raziskavo.
Lep pozdrav
Spoštovani.
Sem opravičujem za mojo nevljudnost.
Sem Tomaž Nerat, študent farmacije.
Spletna anketa je mišljena kot neko vodilo, kaj naj pričakujem in katera vprašanja so nesmiselna.
Vem da se anketa, katere namen je objava v resni reviji, pripravlja na način => priprava nabora vprašanj, prvi test na bolnikih, izdelava končne oblike ankete, pridobitev mnenja komisije za etiko, pridobitev odgovor čimvečjega vzorca populacije. Vse te korake bom seveda dal skozi.
Ker pa živimo v času interneta, sem želel slednjega izkoristiti kot nek dodaten faktor, ki bi mi lahko bil v pomoč. V literaturi še nisem zasledil takšnega pristopa in sem želel iz radovednosti le-tega preizkusiti, saj se teoretično lahko pridobi velik odziv v zelo kratkem času.
Rezultate, ki bi jih pridobil na takšen način, ne želim objaviti v nobeni reviji, razen na forumu tukaj, če bi želeli rezultate videti. Zavedam se namreč, da “adhoc internet survey” nima nikakršne resne kredibilnosti.
Hvala ponovno da ste me opozorili, jaz pa tudi priznam da sem prehiteval in bi moral ubrani prijaznejši pristop ter zgornji tekst napisati že takoj na začetku objave prošnje.
LP
Tomaž
Pozdravljen še enkrat,
upam, da bo sedaj odziv večji. Rezultate pa nam le pošljite, ker zanimajo tudi mene.
Lep dan in veliko uspeha pri delu in študiju
Hvala.
Tudi jaz upam da bo še kakšen odziv:)
Vredu, dogovorjeno, bom poslal rezultate ko se jih bo nekaj nabralo. Če ne pa bom poslal to, kaj bom imel.
LP
Tomaž
Pozdravljeni Karmen!
Sem prevajalec in me zanima, ali bi lahko na vašem forumu objavil prošnjo za sodelovanje staršev otrok s sladkorno boleznijo (in otrok samih) pri preverjanju ustreznosti besedila prevoda kliničnega vprašalnika za otroke na to temo?
Pri tem bom seveda razkril svoje osebne podatke in elektronski naslov, zanima me ali imate kakršne zadržke. Staršem in otrokom lahko ponudim 20 EUR za 20-minutno delo (odgovarjanje na nekaj jezikovnih vprašanj), ne potrebujem pa niti nobenih njihovih osebnih podatkov.
Še enkrat poudarjam – ne gre za izvajanje ankete/kliničnega postopka ampak preprosto jezikovno preverjanje razumljivosti besedila, zato si seveda kakšnih uradnih postopkov ne morem privoščiti.
Prijazen pozdrav,
Tomi
Pozdravljeni!
Na spodnjem internetnem naslovu je anketa, za katero Vas lepo prosimo, da jo izpolnite. Pomagali boste pri raziskavi za projektno nalogo pri predmetu Energetske in okoljske perspektive.
http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=cbc9484e-6581-4537-a9cb-bf8f28e94e1f
Za sodelovanje se vam vsem lepo zahvaljujemo člani 4. skupine, Čemažar, Kokalj, Pezdirnik, Radič in Špeh.
Pozdravljeni!
Na spodnjem internetnem naslovu je anketa, za katero Vas lepo prosimo, da jo izpolnite. Pomagali boste pri raziskavi za projektno nalogo pri predmetu Energetske in okoljske perspektive.
http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=cbc9484e-6581-4537-a9cb-bf8f28e94e1f
Za sodelovanje se vam vsem lepo zahvaljujemo člani 4. skupine, Čemažar, Kokalj, Pezdirnik, Radič in Špeh.
Forum je zaprt za komentiranje.