Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Prosim vas za pomoc

Prosim vas za pomoc

Prosim ne me obsojati. Sem v hudi stiski. Ugotovila sem, da se v 5. Mesecu nosecnosti. Otroka zelim obdrzati, imam za to vse pogoje. Grozno se pocutim, ker tega res nisem pricakovala in sem bila v tem obdobju na 3 velikih cagah, kjer je bilo alkohola in tudi nekaj droge v velikih kolicinah. Ves cas sem kadila po 1 skatlo na dan. Zal so imele v tem obdobju tri prijateljice 30 let in je bilo kar je bilo. Sedaj ko to vem, ne mislim piti, kaditi, kakroli. Res lahko zdravo zivim. Bojim se, da sem bodocega otroka posokodovala, da lahko splavim, da bo nekaj narobe z njim… tako se bojim. Zaradi teh groznih 5 tednov ki sem jih zivela kot pijancek. Kaj mi svetujete, kaj se vse lahko zgodi? Hvala

Zgornji post sem napisala jaz. Nisem v 5 mesecu, ampak 5. tednu. Sem se zmotila. Torej 5 tednnov sem ga zelo zlurala. Seveda bom sedaj vse prekinila. Ampak ali sem lahko naredila ze tezko sra***?

Mi lahko prosim kdo odogovri. Najleša hvala

Živjo,

nisem strokovnjak in ne poznam dejanjskega zdravstvenega tveganja oziroma morebitnih posledic, poznam pa podoben primer in prijateljica je potem rodila povsem zdravo, veselo deklico. Vedno so tveganja, tudi če ves čas živimo zdravo in najbrž ne glede na to, kaj počnemo (ali ne počnemo) ne moremo nikoli čisto sigurno vedeti kako se bo izteklo!

Kar pogumno, želim ti veliko sreče!

New Report

Close