Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja prosim vas za en sam “angel varuh moj”

prosim vas za en sam “angel varuh moj”

Tako, končno se je tudi meni zgodilo to, kar si najmanj želi vsaka mama. Hčerkico sem morala pustiti v bolnišnici. Po dokaj normalnem dnevu, je dobila sedaj ponoči vročinske krče in izgubila zavest. Še dobro, da spi poleg v družinski postelji in sem jo čutila.

Skratka, prosim vas, da se v jutranji ali pa večerni molitvi spomnite na mojo hčerkico. Pomagale ste mi že v mnogih težkih življenjskih situacijah , pa vas prosim še sedaj za malce pomoči.

Hvala.

Ojla!

Močno upam da bo s tvojo hčerkico vse v najlepšem redu. Držim pesti!

Po moje vse drzimo pesti zate in za tvojo misko. Ceprav nisem med vernimi, je Angel varuh tista molitev, ki me jo je naucila babica. Upam, da vama bo pomagala.

Tanja

Se vaju bom spomnila v molitvi. Vse dobro!

V mislih sem z vama!

Mi bomo pa zmolili to (ko je ravno Marijin mesec):
Čuj Marija prošnjo vročo,
oh ne pusti …..iz rok
Mati mila ji ostani sredi križev in nezgod.
Vem da ti ne boš pustila,
da se tvoj otrok zgubi,
Mati ti jo boš rešila
Tvoja roka jo drži.

Srečno!
A.

Srčno upam im ti želim, da bo s tvojo punčko vse vredu in jo bodo pozdravili.
Verjemi in vedi, da nisi sama v teh težkih trenutkih.

Drži se, katarinica*!

Držimo pesti.

Tudi mi bomo mislili na tvojo hčerkico.

tudi sama se pridružujem dobrim željam, ker sem s sinom dvakrat dala skoz vročinske krče…tudi on je bil v bolnišnici, ampak jaz sem bila ves čas z njim! čeprav niso imeli postelje, “spala” sem na lesenem stolu. zakaj si pa ti svojo pustila samo tam?

Čeprav ne znam molit, bom trdno držala pesti, da bo tvoja deklica kmalu v tvojem naročju doma!

Tudi Analinčki niso verni, a trdno držijo pesti za tvojo punčico….Kmalu bosta spet skupaj, zdravi in srečni.

Tudi mi mislimo na tvojo pikico

Zdravo Katarinica!

Tudi moja oba malčka sta že imela vročinske krče, tako da vem kako ti je hudo. Jaz jih nikoli ne pustim same v bolnišnici, saj mora biti poleg otroka, ki ima vročinske krče stalno nekdo, da spremlja rast temperature in ne le 1*na uro ali pa še manjkrat, saj lahko pride do ponovitve. Jaz sem jima jih pogosto v bolnici preprečila. Zadnjič (po novem letu) je bilo z mojim 1,5 let starim malčkom tako hudo, da smo mu dajali Voltaren svečke na vsaki dve uri (torej 3 v 6 urah), nato pa na 2 uri še druge svečke za zbijanje temperature. Imel pa je tudi mrzlico, kar pomeni, da temperatura še hitreje narašča. Zato ni variante, da bi ga pustila samega v bolnici. V najslabšem primeru ima lahko otrok posledice na možganih zaradi vročinskih krčev….

Drugače pa, če si glede temperature zelo pozoren in začenš zbijati že pri 37,8 stopinjah, je možnost ponovitve precej manjša.

Držim za vas presti in upam, da bo mala čimprej ozdravela.

Pozdrav,
Tinkara

Tudi mi smo stisnili vseh osem pesti ( smo štirje ) in zmolili včeraj zvečer dva angelčka za tvojo punčko. Sama sem imela zelo bolnega otroka prvo leto in sva bila kar nekajkrat v bolnišnici pod kisikom, tudi po več dni. Zato še kako dobro vem, da te zelo skrbi in da si žalostna. Javi se ko bo kaj novega s tvojo hčerkico, mi pa bomo držali pesti in zmolili še kakšnega angelčka. Drži se mamica!

Vedi, da nisi sama v svojih skrbeh. Vse dobro vama želim!

Bomo.
Vse dobro!

Tudi mi mislimo na tvojo punčko in ji želimo čimprejšnje okrevanje. Moj fantek je imel tudi kar hudo izkušnjo, pa se je vse dobro končalo. Verjamem, da bo s tvojo punčko vse v redu, bodi pri njej kolikor se le da.
srečno!

katarinica*, mislim na vas in upam, da bo kmalu vse mimo…
Lp, Mateja

Katarinca, ko sem tole prebrala in odgovore, so se mi solze ulile in seveda sem isti trenutek dobila obisk. Prav v zadregi sem bila, ko sem pojasnjevala, da mi je nekaj v oči padlo.

Torej, tudi jaz molim za celo našo družino, za ljudi, ki jih imam rada, pa še za koga. Včasih je moja stara mama molila za vse nas, zdaj pa jaz, pa mogoče še kdo. Seveda tega nihče ne ve in ne razglašam naokoli. In moja mama je prepričana, da sem brezverc.

To je tako moje, nekaj intimnega. In seveda se bom spomnila tudi na tvojo hčerko. Želim ti vse dobro.

New Report

Close