Najdi forum

Prosim va s za pomoč!!!

S fantom sva skupaj 2leti in pol,pred enim mesecam sva se preselila skupaj in Novembra pričakujeva otroka.
Problem je da je bil moj fa nt odvisnik,no 3 leta pa je ozdravljen.Problem se je pokazal včeraj ko je na obisk prišel njegov mlajši brat in ga je takoj videl da ni pravi.Meni se sicer ni zdel čuden bil je ljubeč kot vedno.Ko mu je brat omenil če je drogiran je v joku prišel k meni in mi rekel,da kaj si misli brat o njemu.Po dolgem pogovoru sva ga ujela na laži.Meni je rekel da naaj bi bil pri bratu,brat pa je to zanikal.Ja šel sem mal vn,saj tko brez tebe nikamor ne morem it.Ok sem mislila da rabi malo prostora zase,da se spozanava z sarševstvom in kakšna odgovornost je otrok,da premišljuje.
Tudi sedaj po 3 letik ga je mami pošiljala na kontrolo urina in vedno je bilo vse uredu.Brat mu je rekel naj gre danes na test naj dokaže da ni nič vzel.
OK ni panike tamal problem…
Ko je brat odšel je začel izgubil vas bom tebe,bebico,brata mamo in očeta(enkrat sta že dala to skoz in vrjamem da se mu raje odpoveta kot da doživita vse še enkrat).rekla sem mu šel boš na test in dokazal a nisi nič vzel,on pa izgubil vas bom,izgubil vas bom….
Sledile so ure joka,izpovdovanja,opravičevanja…..
Po resnici povem ne vem kaj naj naredim?Naj ga pustim(ga imam zelo rada),naj povem njegovi mami ali naj počakam če bo še¸????Ne vem pomagajte mi prsim!!!!!!Hvala!

NE VERJEMI OBLJUBAM, NE ČAKQJ, ČE BO ŠE. ..NAREDI NEKAJ ZASE TAKOJ. ČE BO ŽELEL SE BO ŽE SPREMENIL. AMPAK MORA ŽELETI. ŽELEL PA NE BO, DOKLER SE TI NE SPREMENIŠ!!!!!!!!

Ne razumem,zakaj bi se pa jaz mogla spremenit?A jaz posegam po H?

ker dovoljuješ in na tak način omogočaš takšno situacijo kot je. Ko se boš sama spremenila tako, da boš zahtevala zase le odgovornega človeka, bo moral nekaj storiti.

Mima

Ljudje, ki so bili odvisni od drog in so prenefhali z uporabo drog živijo tako rekoč med kritičnimi pogledi svojcev in vseh, ki so jih poznali kot uporabnike drog in med njihovo realnostjo, kjer pa nemalokrat pride do ponovne želje, da bi uporabili droge. Potrebno je vedeti, da je droga močna in včasih močnejša od človeka. kar je pomembno je zaupanje in medsebojna pomoč. Toloko vam mora zaupati, da vam po povedal, da ga ponovno žeja po drogi. To je znak, za čimprejšnjo pomoč ustreznega strokovnjaka, sicer obstoja veliko tveganjem, da se bo krog odvisnosti ponovno zagnal.

postavi si prioritete; ti, otrok, tvoja druzina; za droge ni prostora; naj izbere vas ali droge; postavi ga pred dejstvo tako, da mu spakiras oz. se sama preselis in zacnes na novo brez njega. Povej mu, naj se oglasi, ko bo cist in to dokazal (sluzba, urejen lajf, novi cilji, hobiji…) Do takrat pa adijo!

Ko bos odvisna le od sebe, bos zmogla ta korak, ce bos slonela na ramenih drugih, ti ne bo uspelo.

New Report

Close