Najdi forum

Prosim svetujte

Bila sem z dvema fantoma, katera imam zelo rada in se veckrat igramo v troje. Sedaj pa sta me napicila oba hkrati v muco tako, da sem imela oba hkrati notri bilo je noro, nato pa me je eden od niju naoljil po zadnjici in potem sem imela enega v muci in enega v zadnji. Vse je bilo kot v sedmih nebesih.
Sedaj pa me zanima nekaj ali se mi lahko kaj zakomplicira glede analnega odnosa ali ima katera iskusnje s tem namrec jaz uzivam v temu pa vendar ne bi rada tvegala kake neumnosti?

Hvala
Anita

Draga Anita !
Če zanemarim duhovno plat 1+2, potem telesno ni zadržkov, da se nebi v popolnosti predala užitkom, ki jih nudi tovrstna zabava. Pazi samo,da nebi poba ki je bil v ritki, zatem zašel še v muco, zaradi možnosti infekcij ipd.., ter, pazi da fantov pri tem ne odnese predaleč, da je še posebej tisti “zadaj” dovolj nežen, toda, ker si očitno uživala, izgleda da tvoja dva, obvladata svoj posel. Sama si že dolgo želim it z dvema, a nimam poguma povedat “mojemu”, pa tudi drugega poiskat. Lepo se imej še naprej in uživaj. Klara.

Tudi jaz mislim podobno. Tudi jaz si želim poskusit kaj takšnega, ampak je neizvedljivo…

Uživaj in LP

vse je izvedljivo!

s tem ko rečeš da nekaj ni izvedljivo si sama postaviš mejo.

pojdi pogledat na forum spolnost.com
je bila debata o analnem seksu in o tem kako lahko pretiran analni seks pretrga neka “ritna vlakna” in imaš potem ko si starejsi lahko probleme…..

Jaz ti svetujem da prenehaš.Zakaj si preberi kakšno knjigo.

Anita!

Sej maš še dve lukni v ušesih pa si še dva privošči. Boš videla kakšen užitek je šele potem

Imaš prav, mislim pa da moj partner ne bi bil zato. Zato pa sanjam ko sva tesno skupaj……

Mam občutek da si tule bolj želela napisat eno vročo zgodbico kot pa karkoli vprašat…

Jaz pa imam občutek da si ena velika prasica.
Ej, zakaj se kakšen pravi moški ne oglasi in malo pobruha takšno svinjo.

ej sej to maš pa čist prov k…..! kok je nagnusna. mislm kako lah dva fanta eno žensko. a se to čist nobenmu ne gnus. a nebi raj probala z tistim vivbatorjem k je za v muco pa za v rit. halo dej mal premisl o tem…

ej sej to maš pa čist prov k…..! kok je nagnusna. mislm kako lah dva fanta eno žensko. a se to čist nobenmu ne gnus. a nebi raj probala z tistim vivbatorjem k je za v muco pa za v rit. halo dej mal premisl o tem…

Kaj pa morala?
k… in dj shorty imata prav. Takšne stvari bi kvečjemu pričakovala od kakšne prostitutke ali porno igralke, ne pa od kakšne normalne punce. Seveda, če si nisi vsega namislila.

usak ma svoj nacin zabave..eni ga odobravajo drugi ne…
jst osebno nism za v troje..itak nimam materialnih pogojev pa se moralne zadrzke mam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close