PROSIM POMAGAJTE
Zaradi izredno velike finančne stiske si ne morem kupiti niti ne dobim nikjer nujnih stvari. Potrebujem še delujoč štedilnik in hladilnik.
Zelo vesela bi bila, če bi mi kdo to lahko odstopil. Hvala!
Teja od kod si? Jaz imam štedilnik 2 električni in 2plinski plošči. Je zelo malo rabljen star približno 10 let. Sem iz Kranja.
kako naj plalčam položnice nimam skom sem samohranilka brez zaposlitve brez bilokaterega dohodtka pomagajte mi
Gospa če je taka nuja, poprimite za najnižja dela … pa 400EUR pa 400EUr. Bolje kot nič in prositi na spletni strani za pomoč.
Zavod za zaposlovanje ima razpisanih veliko prostih delovnih mest, Sintal pa mrzlično išče čistilke in drug kader.
Lep pozdrav!
Tina
Iz kje pa ste, kaj konkretno potrebujete, kako staro dete imate, kje živite, katerih virov pomoči ste se že poslužili, koliko se aktivno zanimate za službo, kaj vse ste že delali, kakšno delo vas zanima itd.
Odgovori na ta vprašanja so za nas, ki vam želimo pomagati ključna…
Tadeja…
Včasih je dovolj en temen oblak,da zakrije sonce.
Vendar srčno upam,da ste mlada in zdrava.Vam priporočam,da čimprej si najdete kakšno delo.
Vsaj nekaj urno dnevo za začetek.V oglasniku je večkrat potreba po čistilkah ali gospodinjskih pomočnicah.Tudi večji poljedelci rabijo fizično pomoč pri teh opravilih(sedaj je ravno sezona za to).Poskušajte se osredotočiti na iskanje dela.Naj bo vam prva misel to in številka ena.Le tako se boste rešili finančne stiske.Kater konec Slovenije bi pa delala?
Morda lahko povprašam za kakšno delo.
srečno
Forum je zaprt za komentiranje.