Najdi forum

Prosim pomagajte z nasveti!

Zdravo!

Upam da se vam ne bo zdelo butasto vprašanje(no saj je ampak morm vprašati)
Zadeva je takšna,Nevm kako naj shujšam v noge in zadnjico. Zmeraj ko se ukvarjam z aerobičnim vajam(tek,kolesarjenje) zmeraj zgubim lička.Mislim to lička na obrazu. Skoraj nič pa na nogah in nevm kako naj shujšam sedaj saj se bojim da bom samo v obraz zelo shujšala in zgornji del, malo pa mogoče v noge in zadnjico.(Nekdaj se res zelo shijšala ampak sem preveč shujšala v obraz zato sem se zdaj za nalašč malo zredila saj morem imeti na obrazu lička)Ali je možno to kako s hrano vplivati na telo(da se ti ne nabira samo nekje maščoba:) npr da ješ veliko več beljakovisnkih izdelkov kot pa izdelke iz OH.

Upam da se ne boste smejali ampak jaz nevm več kaj naj naredim!

Lep pozdrav!

Mateja

Hej! Js sm že shujšala in to ful, pa ti lahk povem, da najprej shujšaš v prsi in v obraz, nato pa v ostale dele telesa. Za to je potrebno malo več časa, ampak potem pa gre. Tut js se ukvarjam s kolesarjenjem, pa tut laufala sm mal, pa vaje za noge sm delala & sm ful shujšala…sam kaj, ko sm se zej zredila nazaj:(
Skratka, tek in kolo POMAGATA. Pa še to: mislim, da nobena hrana ne vpliva na hujšanje določenega dela telesa (mislim) ampak se vedno rediš povsod ( a spet najprej v prsi in obraz),ali pa hujšaš povsod, pač odvisno kaj ješ.

Lep pozdrav, chuchi

New Report

Close