Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Prosim pomagajte, flor essence

Prosim pomagajte, flor essence

Pozdravljeni!

Moja mami je kupila čaj Flor Essence. Pred tem si je sposodila še knjigo na to temo in je bila navdušena. Potem jo je pa čisto potrlo to, da sta načina priprave opisana različno, v knjigi malo drugače, kot pa v original priloženih navodilih – ki jih je sicer spisal slo uvoznik.

Potem je klicala omenjenega uvoznika in se želela pozanimati, kako je s tem, ker na navodilih hkrati piše, da naj za dodatna pojasnila pogleda v knjigo. Pa ji je gospa nesramno odložila slušalko, še predno je uspela vprašati do konca. Slišala je le še, skuhajte kot je v navodilih.

Mami je bila šokirana, ker čaj ni tako zelo poceni, da bi se delalo z njim, kot svinja z mehom. Hkrati pa je to mamino in moje zadnje upanje in je po tem neljubem dogodku že čisto opustila voljo do življenja.

Rada bi samo, da nekdo pove, kako naj čaj pripravimo, da bo učinkoval čimboljše. Ker mi je res zelo hudo za mamico, ki neprestano prejema KT in če obstaja možnost, da bi se boljše počutila, ker več kot vlagam vanjo, več ne morem. Ker se bo tudi meni zrolalo ob vseh teh težavah. Naj povem še, da sva z mami sami, ker je oče umrl pred 5imi leti in s tem nosim sama veliko breme.

Ne vem več, kaj naj…kako se lahko nekdo tako grdo poigrava s tako občutljivo zadevo in misli samo na dobiček.

Lepo prosim za odgovore!
Hvala vsem!

M

-------------------------------------------------------------------------------------- In every life we have some truble, if you worry, you make it double, don't worry, be happy...

Živjo

Tudi moja mami je prejemala ta čaj. Pripravila si ga je tako, kot piše na škatli in ne v knjigi. Sama je zbolela za rakom na prsih. Naj ne opusti volje do življenja in naj le ta čaj pije.

SREČNO

Lahko mi pišete tudi na mail.

Smejte se in svet se bo smejal z vami METKA

Tudi midvi z mami sva čaj pripravili tako, kot piše v navodilih, ki so priloženia v škatli. Mama čaja ni prenesla, okus ji je bil nagravžen, takoj je morala bruhat. Tako sta mi ostali še dve vrečki tega čaja. Ko bo tvoja mami spila čaj, mi piši in ti pošljem ti dve vrečki (dam ga zastonj, plačaš le stroške poštnine).
Želim ti veliko moči, mami pa zdravja.

To je tako tipično!
Napisati vse najboljše, kakšne uspehe da ima neka snov, v ozadju je pa le želja po dobičku na račun bolnih, resno bolnih. Kdor je že nekaj časa na tem svetu, se bo morda spomnil čaja Tahebo, brokolina, informirane vode, snovi iz krizantem, hrustanca morskega psa, fermentiranega pudinga,… Za noni je rekla “agentka”: v pakirnici v Nemčiji je zaposlenih 100 zdravnikov (delavci so v belih haljah, bi rekla da zaradi higiene). Saj noni je super, vsebuje vitamine, minerale, encime,…to je pa tudi vse. Podobne lastnosti ima jabolčni sok, pa ananasov,… Cena je torej davek na lahkovernost. Pričakujem divjo polemiko o tem. Navali narode! ŽIVA

ŽIVA
ta je pa huda. Enostransko informacijo si še dodatno osodila in reklamo za NONI nardila. Profesionalno ni kaj

New Report

Close