Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Prosim!-navodila za mikrovalovko

Prosim!-navodila za mikrovalovko

Za darilo sva dobila mikrovalovno pečico CIATRONIC mwg 729 z zelo skopimi navodili, pa še te so izginile neznano kam. 🙁 Zdaj praktično pečico uporabljava kar na slepo, kar sva sama pogruntala, pa še to je ponavadi sam za kaj pogret. (mleko)
Glede na to, da nimam običajne pečice mi bi le ta včasih prav prišla, vendar bi NUJNO rabila navodila za uporabo. Če jih kdo ima in mi jih je pripravljen posredovati bi bila zelo hvaležna!

Jaz imam, no mislim da popolnoma enako mikrovalovno, pa sem navodila prebrala samo 1x. V bistvu jih ne rabiš brati, ker res nič pametnega ne piše noter. Tudi mi smo kar sami pogruntali, kako se kaj skuha. Peči pa v mikrovalovni itak ne moreš.

A peči ne moreš? Jaz sem misila, da bi kdaj kako pizzo spekla noter???
Kaj pa če hočem narediti toast? Če dam noter kruh pride ven cel moker.

Hvala za tvoj trud!

Od psoamezne mikrovalovke je odvisno ali se v nej da tudi peči. Pri mikrovalovkah je tako: dražja ja, boljša je oz več stvari se da z njo počet.
Sestrična ima tako za 100.000 sit (pred 5 leti) in v nje lahko dela vse, od navadne peka do kuhanja in “peke” z mikrovalovi.

New Report

Close