Najdi forum

Prosim nasvet – desno koleno .

Pozdravljeni.

Prosila bi vas za nasvet .  Kaj bi lahko še naredila . Gre za stanje po operaciji PEP desnega kolena .27.01.2023

Zaradi hudih mocnih bolečin sem 30.08. Dobila blokado v desno koleno , Ortoped , ki mi jo je dal v predel safenus nevroma in ni bilo nič boljše.

Po današnji kontroli 05.10. prav pri  mojem operaterju protetiku dr. P.   Na polikliniki , mi je ponovno slikal oba kolena ( oba imata  ze vstavljeno  delno protezo na medialni strani ) . Je rekel da  na rtg  sliko ni videno da bi se proteza v desnem kolenu premaknila se omajala , . Je lepo na svojem  mestu . ( izvid iz poliklinike še čakam)

Mene pa zelo boli v predelu proteze , ob ortoped je rekel da je problem z živcem ( vnetje ) ki poteka zraven vstavljene proteze. .

Težko hodim . Šepam, ne morem hoditi normalno po stopnicah.

Z mojim ortopedom dr. P. , danes nisem mogla v ambulanti govoriti oz. Gs vprasati vse kar sem mislila.  Mojega ortopeda protetitka bi še nekaj stvari vprašala ,, sam nevem: ( 🙁

Ali se vam lahko pošlje rtg sliko , sem danes v ambulanti slikala  rtg sliko mojih obeh kolen. Da bi vam  bolj nazorno obkrožila na sliki kje me boli.

V torek sem narocena pri svoji osebni zdravnici.

Se opravicujem za malce daljši email , ampak sem ze sita mojih bolečin v desnem kolenu   🙁 🙁 ;(

Lep pozdrav in hvala.:( 🙁 🙁 🙁

Ally

Pozdravljeni,

lahko mi pošljete rentgenske posnetke. Ne glede na to priporočam, da opravite še slikanje bolečega kolena z magnetno resonanco, vendar s posebnim programom, ki v veliki meri izniči motnje s strani vstavljene endoproteze. Takšen program imajo v radiološkem centru MDT&T v Mariboru.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Pozdravljeni.

Najlepše se zahvaljujem za odgovor in informacijo . Kam oz.kako vam pa lahko sliko rtg pošljem , ker nevem kje se lahko doda sliko, ni več možnosti da bi se dodala slika.

Bom videla kaj bo v torek zdravnica rekla.

Lp Alenka

Pozdravljeni,

prosim.

Posnetke mi lahko pošljete s pomočjo programa WeTransfer na moj elektronski naslov: [email protected].

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Spoštovani.

Poslala sem Vam na napisani email , rtg posnetek obeh mojib kolen.  Pri desnem kolenu na notranji strani so bolecine zraven in pod protezo kolensko.

Kakšna je pa ta MR s posebnim programom če vas lahko vprašam.

Lp Ally

Spoštovani,

pregledal in odgovoril.

Za vas je to povsem običajno slikanje z MR, le da pri slikanju uporabijo poseben program, ki omogoči dober prikaz, kljub prisotnosti endoproteze.

New Report

Close