Prosim nasvet – desno koleno .
Pozdravljeni.
Prosila bi vas za nasvet . Kaj bi lahko še naredila . Gre za stanje po operaciji PEP desnega kolena .27.01.2023
Zaradi hudih mocnih bolečin sem 30.08. Dobila blokado v desno koleno , Ortoped , ki mi jo je dal v predel safenus nevroma in ni bilo nič boljše.
Po današnji kontroli 05.10. prav pri mojem operaterju protetiku dr. P. Na polikliniki , mi je ponovno slikal oba kolena ( oba imata ze vstavljeno delno protezo na medialni strani ) . Je rekel da na rtg sliko ni videno da bi se proteza v desnem kolenu premaknila se omajala , . Je lepo na svojem mestu . ( izvid iz poliklinike še čakam)
Mene pa zelo boli v predelu proteze , ob ortoped je rekel da je problem z živcem ( vnetje ) ki poteka zraven vstavljene proteze. .
Težko hodim . Šepam, ne morem hoditi normalno po stopnicah.
Z mojim ortopedom dr. P. , danes nisem mogla v ambulanti govoriti oz. Gs vprasati vse kar sem mislila. Mojega ortopeda protetitka bi še nekaj stvari vprašala ,, sam nevem: ( 🙁
Ali se vam lahko pošlje rtg sliko , sem danes v ambulanti slikala rtg sliko mojih obeh kolen. Da bi vam bolj nazorno obkrožila na sliki kje me boli.
V torek sem narocena pri svoji osebni zdravnici.
Se opravicujem za malce daljši email , ampak sem ze sita mojih bolečin v desnem kolenu 🙁 🙁 ;(
Lep pozdrav in hvala.:( 🙁 🙁 🙁
Ally
Pozdravljeni,
lahko mi pošljete rentgenske posnetke. Ne glede na to priporočam, da opravite še slikanje bolečega kolena z magnetno resonanco, vendar s posebnim programom, ki v veliki meri izniči motnje s strani vstavljene endoproteze. Takšen program imajo v radiološkem centru MDT&T v Mariboru.
Pozdravljeni,
prosim.
Posnetke mi lahko pošljete s pomočjo programa WeTransfer na moj elektronski naslov: [email protected].
Spoštovani,
pregledal in odgovoril.
Za vas je to povsem običajno slikanje z MR, le da pri slikanju uporabijo poseben program, ki omogoči dober prikaz, kljub prisotnosti endoproteze.