Najdi forum

Prosim če mi pomagate

Pozdravljeni!

Imam en problemček pa bi rad, da mi date kakšen nasvet. Imam punco in sva skupaj skoraj 3 leta. Od prvega dne, ko sem jo zagledal mi je bila vedno privlačna, simpatična… skratka punca zame. Imam jo zelo rad, in sem edino srečen takrat ko je ona srečna. Če je ona žalostna sem tudi jest žalosten. Hočem biti njena življenjska senca, ki je nikoli nebo zapustila. Problem pa je v tem. Moja punca je zelo luštna in privlačna. Tudi v šoli so fantje noreli za njo in verjemite mi, da sem jo težko osvojil. Ona pa si sama te svoje lepote ne zaveda!!!!!!!!!!!!!! Vedno trdi da je predebela, da ima grdo frizuro, da je za nič….in take stvari k mene res spravljajo v obup, ker ne vem kako naj ji pomagam. Vedno ji pravim, da mi je ušeč taka kakršna je in, da za mene ne obstaja nobena ženska razen nje. Ampak ne ona se bo spet počutila manj vredno proti drugimi ženskami čeprav ji ne segajo do kolen. Rad bi ji dvignil samozavest, ker kakor je ona žalostna sem jaz še bolj, ker vem da trpi in bi vse naredil, da bi ji pomagal. Prosil bi vas, da me usmerite v pravo smer in da uničim hudiča v moji punci, ki ubija in njo in mene.

Lep pozdrav!

Morda pa le rada posluša s tvoje strani, kok fejst je, pa kok je najboljša, pa najlepša… Ne verjamem, da bi katerakoli ženska mislila, da je grda ob tem bi se pa fantje za njo metali :-)) – dej no dej.

No ja razen če nista še najstnika – koliko pa je stara? Pri šestnajstih smo namreč vse tako mislile….

Špela brez zamere samo bolje preberi sporočilo kjer boš videla da piše ”…so se metali…”.
Misilim da gre v tem primeru bolj za pomanjkanje samozavesti ali česa podobnega.Nevem, poskusita ugotoviti kaj se je vse spremenilo zares od časa ko je bila sama s sabo zadovoljna do sedaj in nekako stvari popraviti, tako videz kot način življenja.Veliko uspeha.
xy

“parček” enim te ker si tako lepo opisal svojo ljubezen do tvoje izvoljenke. Tako kot si rekel sam ji manjka ogromno samozavesti, katero pa bo dvignila lahko s pomočjo kakšne knjige, ali pa ji pomagaj ti. Ponavljaj ji kako je lepa, da imaš najlepšo žensko na svetu…..ženske to rade slišimo od svojih partnerjev, teh poklonov ni nikoli preveč.

Upam, da bo tebi in punci uspelo….

lep pozdrav

Mislim,da ima Špela prav.Nekatere ženske potrebujejo res non stop neke komplimente od partnerjev.A so se vprašale,kaj bo potem, ko bojo enkrat bile malo že v letih.Glejte,ki nobeden ne ostane večno mlad in lep.Če ne bo rešila ta problem zdaj,ne vem kdaj ga bo in ta problem mora rešit ona sama,če že vidiš,da ji ne pomaga,da ji govoriš in ponavljaš non stop,da je lepa in ne vem kaj vse.
Če bi bila jaz fant,bi meni šla taka ženska na jetra.

lep pozdrav

Dan parček! Me je ganilo tvoje pismo. Tako lepo je bilo prebrati, kako se imata rada, res. Posebno sam si zelo lepo napisal…je kar težko verjeti, da se najdeta dve sorodni duši, izrazito s tvoje strani, ko pišeš, da si srečen samo takrat, ko je ona srečna…to je pa res ljubezen…lepo…Mislim, da take zveze ne morejo uničiti malenkosti, kot je naprimer nezadovoljstvo tvojega dekleta s samo seboj…ženske so “perfekcionalisti”, več ali manj, nikoli, povdarjam nikoli niso popolnoma zadovolne s tistim, kar so…razumeš? Njihov videz je lahko še bolj popolen, podoben božanskemu, pa bodo vedno želele še več…pa še več…Vrjemi! Vem…Pa ne gre tu za noben “narcizem”, če me prav razumeš. Daleč od tega…enostavno take so…Moje osebno mnenje je, da trdno stojiš tvoji izbranki ob strani, ni ti sploh potrebno “izganjati hudiča” iz njene glave, saj ona prav “To” potrebuje za svojo srečo…se mi zdi, da potrebuje tvojo hvalo in vzpodbudo vsak dan, večkrat na dan, za samopotrditev, da je res edina…da jo resnično ljubiš…in na koncu, to za tebe sploh ne bo težko…ker jo ljubiš. Sem že kar nekajkrat napisala v tem forumu ta hec…(naj mi drugi oprostijo), da človek spozna bistvo svoje vrednosti šele, ko se zazre v drugem človeku…kot v zrcalu, šele v drugem človeku lahko spozna svojo resnično podobo, svojo dobroto…
To sem ti želela povedati.
Lep pozdrav!
Angel

Naj podam se svoje mnenje.Je ze res,da nekatere zenske rade veckrat slisijo kako so lepe in podobne stvari..ampak je lahko vzrok za to,sa se ne ceni dovolj veliko bolj globje in veliko bolj resna stvar.Lahko je obremeniln za ob,kot pravi parcek..ampak jaz ti svetujem,da probata skupaj ugotoviti z dekletom,kdo ji je ranil samozavest.nekaj se je moralo zgoditi.Ves,tezko je vse to premagati sam,hvalabogu,da si ob njej ti,ki ji pomagas.Srecno in imejta se rada.!

Se strinjam s Perlo!

Jaz imam enak problem kot tvoja punca, nihce mi ne verjame, vsi mi pravjo, da sem lusna, da se samo pretvarjam,…fant je obupan, zalosten in prizadet, jaz nama pa ne znem pomagat,…sem na koncu z zivci, ker vem, da unicuem najino zvevo, noben njegov kompliment mi ne pomaga,…razumem tvojo punco!!

Bodi vesel, če bi se zavedala, kako je luštna, ji morda kar naenkrat ne bi bil več dovolj.
Je pa tako, da ženske na sebi vidimo grozno veliko pomankljivosti – predvsem zaradi anoreksičnih in retuširanih lepotic, ki jih vidimo na TV in časopisih. Ponavadi se najbolj sekiramo ravno tiste, ki smo sicer čist v redu za pogledat.
Ti ji kar lepo povej:
-da ima super postavico (med seksom)
-da ima luškan obrazek
-da se super oblači
-da je ne zamenjaš za nikogar na svetu
-da ne vidiš nobene druge, razen nje (če je to resnica)
pa bo.
Veliko sreče!
Ko bi se tud moj tako sekiral….on pa tud slučajno noče, da bi se “prevzela”!

Živjo parček!

Videti je da jo imaš zelo rad….samo razumi jo!

Ampak če bi bla jaz na tvojem mestu, bi tudi govorila joj koliko sem pojedel-zdaj se bom pa zredil, kak mi te hlače ne pristajajo, kako nikšno frizuro imam,…..pa podobno! To bi ji večkrat rekla, pa bi videl kakšen odgovor bi dobil! Moja napaka!!

Pravilen odgovor! Saj ji primankuje samozavesti, ker imam podoben problem!
Priporočam ti da greš v knjižnico in si sposodiš…uf kak je naslov……mislim da Kako se imeti rad? ali pa Dekleta…malo si preberi knjigi pa boš našel vse odgovore kako ji pomagat! Ampak ko si v najstniških letih skoraj vedno nismo z nečim na sebi zadovoljne!!!!!!

Pozdravcek od SUN:)

Ja marija, ja, punce kaj vam pa je… A naj vas nosimo še po rokah, pa ogledala s sabo pa take reči. Malo avtosugestije, pa več samozavesti, oja, potem boste pa prebolele. Če mislite, da ste “grde”, pa “debele”… Ok… Nemislite na to, recite si, ja nisem lepa, sem pa pametna, pa vesela, pa….. Počasi boste pozabile, da ste mislile, kakšne vse da ste….

Lep dan. Vse ste lepe. Ene tako, ene tako….

Jani

Pa kaj je z ženskami ? Meni bi šlo NA ŽIVCE če bi mi moj partner kar naprej dajal neke komplimente v stilu .. ‘joj, kok si lepa, pa pametna, pa tralala …’ ? (Saj ne rečem .. od časa do časa paše .. sploh če je mišljeno iskreno …) Dejte se nehat smilt same sebi .. in se poštimajte od znotraj .. v glavi !!! Ker če je tam tema, ti še tok lepa postava, pa lasje, pa oči pa kaj vem kaj še .. ne pomaga …

Parček … saj je lepo, da te tako skrbi za tvojo polovičko, ampak problem je njen … in če se še tako trudiš, ti ga ne bo uspelo rešiti, ker je s punco očitno nekaj narobe. Poskusi raje priti do tega vzroka, kot pa jo kar naprej nekaj hvaliti in občudovati … saj menda ja ne misliš tega početi vse življenje, ane ?

Dvomim da je katera punca povsem zadovoljna s svojo zunanjostjo, ne poznam jih pa veliko, ki bi to kar naprej poudarjale … pravzaprav tiste, ki se ves čas nekaj pritožujejo čez svojo rit, pa celulit … zgledajo čisto ok, samo ves čas rabijo neko potrditev, da so pač nadpovprečne. Tega pa res ne razumem …. žalostno …

lp, Barbara.

bdw .. pozdravljen Jani 🙂 .. in seveda vsi ostali …

Jani! : “Vse ste lepe…” lepo…”ene smo pa…najlepše”…(joke).
Si me spomnil na prelepo knjigo…”Mali princ” (poznaš)…knjiga za otroke, pa tudi malo večje otroke… No, le ta Mali princ je imel na svojem planetu eno samo rožo…vrtnico. Skrbel je zanjo, jo zalival in čuval, da jo ni pojedel Bacek…na Zemlji pride Mali princ v cel nasad prelepih vrtnic…Presenečen razmišlja:” …kako ste lepe…jaz pa sem mislil, da je moja vrtnica najlepša…vedno je hlinila lepoto in mi zatrjevala, kako je lepa…tukaj pa ste vse čisto podobne njej…” In razmišlja naprej…dokler ne reče:”Ah, ve niste čisto nič posebnega… že res, da ste lepe, ampak moja vrtnica je najlepša…zato, ker jo imam rad, zato ker jo čuvam…zato, ker je Moja…
(se opravičujem, dobesedno pa ne znam napisati)
Lepotice lepo pozdravljene!
Pa Jani tudi!
Angel

Aha..angel..a si videl?

Zdravstvuj Barbara! Malo pozno, pa toliko bolj iz….. ah nič.

Lep dan, v ponedeljek pa na svidenje!

Jani

New Report

Close