Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza prosim če mi kdo pomaga- kakšni so znaki MS

prosim če mi kdo pomaga- kakšni so znaki MS

Res bi lepo prosila, če mi lahko kdo opiše, kakšni so znaki, da imaš MS?
Na kateri preiskavi se pa to vidi?

Bom zelo vesela, če mi bo kdo pomagal, ker res ne vem več kaj mi je…., vsi pravijo da je to anksioznost (jaz pa ne verjamem več)
Hvala vsem

ti napiši najprej kakšne težave imaš, potem bo lažje odgovoriti na tvoje vprašanje. ZNAKOV MS JE ZELO VELIKO IN pri vsakemu drugačni.

Evo to so moji znaki.
Sem precej nervozna, hitro bitje srca, imam stresno življenje, precej čudno pa se mi zdi, da imam nekako čudno hojo – se mi zdi, ko hodim da se mi slika včasih pred mano malce zastrese- malo prestavi, občutek, da sem šibka v nogah, občutek, ko da sem se zamajala, občutek kot da me zanaša – v resnici me ne., čisto pri miru sploh ne morem več stati.
Stara sem 30 let.

Vsi mi rečejo (katerikoli zdravnik), da je to anksioznost, jaz pa ne vem, če je to res. Kja pravite? Gre mogoče za MS? Katera preiskava je najbolj enostavna – da se ve, če gre za to bolezen?
CT glave je vredu.

Hvala za kak odgovor.

Kaj pa tvoja ščitnica?

http://metuljcica.mojforum.si/

Ščitnica je vredu.

1234 prosim preberi si pod POMOČ avtor america na tem forumu pa boš videla moje težave in tudi meni pravijo da je vse to depresija.
stara sem tudi 30 let piši še kaj

mhmmmm

če vsi pravijo da je anksioznost….pa ste jo zdravili????

jaz america ja, a žal mi niso nobene tablete pomagale kakšen problem imaš pa ti

Pozdravljena,

Prepričana sem da MS nimaš. V primeru da se želiš prepričati ali imaš MS, obstaja veliko vrst preiskav ki se delajo pri sumu za MS. Ena od teh je, slikanje možganov, Magnetno rezonančna preiskava.
Problem pri hoji je lahko vzrok v centrih za ravnotežje.

LP, Ema

New Report

Close