Najdi forum

Prosena kaša

Imam vprašanje. Odkar hujšam so se mi lasje kar razrečli. Predlagali so mi da naj jem proseno kašo 1x na teden za zajtrk ki jo skuham v mleku ( 0.5 maščobe)

A je to pri hujšanju prepovedano?
Koliko kalorij to nanese?

Hvala!!

Za izboljšanje las smo v mojih mladih letih res jedli proso, vendar neoluščeno in namočeno v vodi, da se je napelo. Koristne snovi so prevsem v luščinah. Enostavneje in predvsem bolj učinkovita je kombinacija Krkinega fitoval šampona, s fitoval kapsulami. Pa še za hujšanje je bolj priporočljivo, kot kaša, kuhana na mleku. Če pa na vsak način hočeš kaj domačega, si enkrat tedensko naredi oblogo (na laseh naj bo vsaj eno uro) iz rumenjaka in olivngega olja, nanesi, vmasiraj in pokrij s kako kapo za tuširanje, povrhu pa še z brisačo, da bo zadeva na toplem.

LP!

Predlagam uporabo Natural Wealth vitaminov za lase + Fidibiotin.
Meni zelo pomaga proti povečanemu izpadanju las v času hujšanja.

Prosena kaša ima za 100g okoli 370 kcal.

Na eno osebo naj bi prišlo 40g surove kaše, se pravi potem to znaša okoli 146 kcal, podatek samo za kašo, potem pa prišteješ še mleko.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Kolegica je jedla fitoval kapsule, ampak ji niso rasli samo lasje temveč tudi dlake, tako da pazi.

Pozdrav!

Verjetno bi pivski kvas tudi dobro del?
Nina

New Report

Close