promiskuiteta
Če se umirijo – jaz mislim, da je to čist odvisno od vsakega posameznika… mam frenda k je našu deklco svojih sanj in je zdej čist zalublen (že 2 leti)… Ko smo na žurkah ali “mimohodu” drugih še čekira ne več.
Prvi pogoj je pomojem to, da morjo tapravo punco srečat.
Kako gledam na take kolege???
Mislim, da čist nič drugače kot na druge… koneckoncev niso v ničemer boljši kot tisti, ki tega ne počnejo (mogoče v sexu, ker majo več prakse).
Drgač pa nevem kako ti to vidiš – ampak za to, kar počnejo rabijo sebi podobne ženske. Ni lih tako – da so oni zlobni volki k iščejo sex in fukajo nedolžne ovčke, k hočjo resno zvezo – vsaj v veliki večini primerov.
Ženske ste neumne. ker same skačete za frajerji, ki imajo že tko al tko čez glavo ponudbe.Prav ne morem verjet kolk so ene vzvišene ko gre za tipe, ki so mogoče na začetku mal nerodni in niso najbolj fancy… pol pa dajo takim kretenom, da glava boli….namesto da bi dale priložnost tut mal bolj zadržanim tipom, ki pa mogoče v sebi skrivajo veliko…pravim mogoče, zato mora človek ugotovit kaj ga vleče k določenemu človeku oz. kaj ga odbija od njega…tko lahko najde pravega človeka …ne pa da vse po vrst odbija pol pa da enmu kretenu…in na koncu po forumih joka, da smo vsi moški prasci!
dokaži
ne morem verjet, da bom to napisala, ampak se s tabo povsem strinjam…………….. ;o)
in kako se je to zgodilo
zakon: “Lepe ženske ljubijo barabe!” Vzemite Že enkrat to kot realno dejstvo!
Bravo Spider…. le to bom rekla!
Mogoče je tole mojo hvalo napačno razumeti…. naj pojasnim… popolnoma se strinjam s teboj! Samo zrel človek lahko tako misli!
Kaj je za moškega ustaliti se pri eni ženski ? Tega v bistvu ni,to so samo ženske želje. Bolj je na mestu vprašanje, koliko časa lohk zdrži kakšen moški pri eni ženski.
Upam, da vaša odobravanja veljajo mojemu postu…če se motim me popravite…
btw to ni spider napisu!
bi pa še nekaj dodal:
za moške:
Moški ki ljubi eno žensko na tem svetu ljubi tudi vse ostale, moški ki misli da lahko ljubi več žensk naenkrat v resnici nikoli nobene ni ljubil . (španski pregovor)
za ženske:
žogico sem vrnil vam, ker mislim da lahko velik spremenite tudi same…preprosto začnite bolj ceniti same sebe..konc koncev ste naše mame in sestre ipd….ne samo naše punce in žene…samo ve lahko spravite novo bitje na ta svet,moški ga ne more…zato pamet v roke in dobro premislite s kom se zapletate!
Je pa za moške hudo v zdajšnih časih…primer: zadnjič sem eno vidu ki se je sprehajala po leclercu v spodnjem perilu, čez pa je imela prozorno oblekco…pol pa nej moški razmišlja s svojo glavo namesto s svojim ti***.
Lp vsem, miha
načeloma ni s moškim, kateri je v študentskih letih spal s kar nekaj ženakami, nič narobe, to je njegova normalna razvojna stopnja (kar preveč moških jo izpusti), to je pravzaprav njegovo normalno ‘delo’, bolj so, po moje, problematični moški, ki so njihovo nasprotje, boj se moškega starega npr. 30 let in še ni imel resnejšega sexa, tak bo še nekontrolirano zbezljal, ker bo hotel vedet,i kako je to pri drugih ženskah
Ne, ne mislim tak, da moški, ki zna žensko pripravit do sexa, da je prasec. 🙂
Za mene je prasec itak tip, ki se špila z ženskami, ki ni resn, ni iskren, ni zvest, blabla (beri: itak večina). Ampak PRASEC to OBVLADA. Oni res prasec, razumeš, ne samo pač en tip, ki vara,laže itd. Veš, kaj mislim?
Jaz za moške težko rečem, samo mislim, da če je tista prava, da se ustalijo. Jaz sem imela kar ful burno življenje prej, pol se ustalila kakšna tri leta nazaj, ko me je malo streznilo vse skupaj. Se mi zdi, da če te potem nekaj prizemlji, da si ready za zvezo, da si resen. Samo, ko pa tega ni več, pa se zopet vrneš na stara pota. No, odvisno od posameznika.
Forum je zaprt za komentiranje.