1.1.2004 sem imela prometno nesrečo v kateri mi je pijana oseba odvzela prednost in sicer pri stop znaku se ni ustavila, ampak mi je zapeljala na glavno cesto, kjer sem se pripeljala. Voznik se je hudo poškodoval, jaz lažje, sem še na bolniški. poškodbe prsnega koša, vratnih vretenc. Do danes je bilo vse jasno kdo je kriv, nakar izvem, da sem predlagana k sodniku za prekrške, ker domnevajo, da bi lahko prehitro pripeljala, kar seveda nisem. Zapisnik zavarovalnici še ni bil poslan. Mene zanimajo kakšni so roki, v kolikšnih dneh morajo policisti poslat zapisnik,, oz. da sem sostorilec nesreče, kar mi še zdaj ni jasno, saj so mi policisti dejali da v nobenem primeru ne morem biti kriva. Sem čisto iz sebe, ne vem kaj naj storim!
njlepša hvala za odgovor!
Pozdravljeni!
Prav nič ne skrbite. Vaša prioriteta je vaše zdravje, se pravi da se čimprej pozdravite.
Vaša krivda je izključenaČe ste na zavarovalnici povzročitelja nesreče uredili vse formalnosti( evropsko poročilo,Zapisnik o nesreči, cenitev škode), boste po končanem zdravljenju na zavarovalnici povzročitelja vložili odškodninski zahtevek
Zavarovalnica pa dobi zapisnik policije zelo hitro.
Za še kakšne informacije pa se lahko še oglasite, lahko pa tudi pustite svoj email naslov.
Lepo vas p’ozdravljam, Bruno