Najdi forum

Pozdravljena
Močno upam, da mi boste lahko vsaj malo pomagali.

Pred letom dni sem bila na regresiji. Regresoterapevt me je popeljal v eno celo življenje (od 3let do 113 let) prav tako sem doživela smrt in onostransko življenje. Do sem vse lepo in prav. Potem sem pa ušla v progresijo. Tu se pa pričnejo moje sedanje težave. Videla sem svojo prihodnost in tudi svojo smrt. Še danes ne morem verjeti.
Zavedam se, da smo kreatorji svojega življenja, da lahko presežemo smrt, da lahko spremenimo potek dogodkov in še marsikaj. Ampak vse to videnje me gloda in gloda in nikakor ne morem iti naprej, saj nočem ker se bojim.

Kakšno je vaše mnenje o videnju svoje prihodnosti?

Progresijo močno odsvetujem!! Izvajamo jo le v primeru, ko se regresiranec nečesa v bodočnosti močno boji. Takrat gremo, v obliki umetno vodene vaje, v prihodnost, kjer vizualiziramo uresničenje groze, nato pa čustveno-miselni karmični vzorec izničimo oz. nadomestimo s pozitivnimi slikami.

Prihodnost je spremenjljiva. Nastaja vsak trenutek, zato mora biti odprta, svobodna. Vsaka jasnovidska ali preroška vizija nam to svobodo krati. Četudi se teh vizij osvobodimo, bodo, kot spomini, ostale skrite v podzavesti in nas od tam usmerjale k temu, da njihovo resničnost potrdimo ali ovržemo, da se torej nekaj, kar smo jasnovidsko videli, uresniči oz. ne uresniči.

Svetujem ti, da se z res dobrim regresoterapevtom dogovoriš za ponovno progresijo, ki naj bo še globja, kot prva in v njej skušajta ta, pridobljeni, čustveno-miselni karmični vzorec izničiti. Regresoterapevta, ki te je popeljal v tisto progresijo, ki jo omenjaš, pa nikar več ne obiskuj in tudi svojim prijateljem in znancem ga odsvetuj. Tega postopka ni naredil z dobrim namenom……

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Gospod Igor
Najlepša vam hvala za vaš odgovor.
Če sem iskrena sem bojim obiskati še enkrat regresoterapevta, pa čeprav nekoga drugega.
Že za tega sem se odločala ful dolgo, poleg tega sem ga preverjala na vse mogoče načine in ima res dobre reference in priporočila, pa vendar je pri meni zatajil da me je spustil v progresijo.

Ali mislite da bi lahko presegla ta moj strah glede moje smrti na kakšen drugi način -mogoče s teatahealingom ali kako drugače?

Najmočnejše orodje, ki ga poznam, je regresija. O Thetahealing res ne vem nič ( ali pa nočem vedeti ). Sicer pa ne skrbi, strah bo sam prešel, še vsakomur je.

Hvala za odgovor.
Če bo strah popolnoma odšel je krasno. Samo da, globoko v meni ne bo ostal majhen črviček, ki bi me vsake toliko časa glodal.

Mislim pa, da če bom delala še več na svoji lučki ne bo nobenega črvička.

Želim vam lep vikend.

Za dodatno pomoč se vedno lahko obrnete na moj mail naslov: [email protected].

pozdravljeni igor!
ali poznate morda kakega človeka ki izvaja reinkarnacijo!
prosil bi za njegou kontakt!

Zelo mi je žal, ampak reinkarnacijo počne le Eden, in še to ne po naročilu, ampak po svoji presoji. Si pa sam v kontaktu z Njim ves čas, samo morda ne veš tega….

P.S.
Zelo verjetno je bila napaka in nisi mislil “reinkarnacije”!?

ja res je narobe sem se izraziu…
nekaj sem pomesal…slisau sem da obstajajo ljudje ko te povrnejo med meditacijo ali kar koli ze nazaj v prejsne zivljenje,s tem lahko premagas strahove ki te tezijo v zdajsnjem zivljenju,kajti prejsne zivljenje zna biti povezano z zdajsnjim(strahovi,prebliski…itd)…se vedno nevem ce sem se pravilno izraziu,ampak upam da me razumete kaj hocem povedati…tocnega imena za kaj takega pa ne znam…za kakrsno koli informacijo glede tega bom zelo hvalezen…
lp

Temu, kar imate v misli, se reče REGRESIJA. In tega ne delajo drugi ljudje, ampak vi sami. Deloma se le pustite voditi. Pišite na moj naslov!

Upam, da moje vprašanje spada v to temo.
Pred časom, ko sem prišel domov se mi je v sobi za trenutek prikazala slika dogotka ali dogajanja v tej sobi. Osebe resnične. To sliko meljem in ne vem ali pomeni dejanski dogodek ali kot opozorilo.
Ker me to zelo muči bi rad zadevi prišel do kraja.
Ne vem pa na katerega strokovljka naj se obrnem.

Predvsem si veliko premalo napisal, da bi lahko kar koli presojal. Definitivno ni to tema za progresijo, ker si jo doživel v normalnem stanju. Lahko je šlo za DEJA VU. Se nam pa pogosto dogajajo nerazložljive stvari, ki so predvsem plod vpliva “Prasile” ( rečemo lahko tudi iluzija, če bi ta beseda ne imela nekega čarovniškega priglasa ). Med starogrškimi filozofi se je s tem vprašanjem ukvarjal predvsem Platon ( Podobe iz jame ), dandanes pa bi se morali s temi pojavi ukvarjati nevrologi in psihiatri, ki pa ne priznavajo obstoja duše, Prasile itd. Če bi dogodek opisal kakšnemu psihologu s širšimi pogledi, bi morda dobil ustrezno razlago ali vsaj njen približek. Ne razumem pa, zakaj sam ne poiščeš razlage v povezavi s svojim Višjim Jazom???

Verjetno res ne sodi v temo progresija.
Moram na začetku priznat, da sem slabo podkovan okoli tega.
Ja sliko sem videl v zavednem stanju. OB 15 in še nekaj, ko sem prišel iz službe.
O tem prej nisem nikoli razmišljal, da bi bil povod za to. Prav zaradi tega me je toliko bolj špiknilo.
Ne vem, če je to tema za nevrologa. Psiheater pa bi moral biti zelo široko podkovan. Po mojem skromnem njenu sodeč.
To kar sem videl dobro vem kaj je in ni debata o pristnosi slike.
Bolj me tare ali se je dejansko zgodil, ali je bil opomin.
V naprej vam hvala za odgovor in pomoč.

Na nevrologe sem mislil zato, ker se zadnje čase precej ukvarjajo z razlago parapsiholoških pojavov, povezanih s trki nevronov. Ni dolgo tega, kar sem o tem poslušal enega vodilnih nevrofiziologov…

Morda pa najdete pomoč pri razvozlavanju sporočila v delih Martina Kojca. Malce pobrskajte po knjižnjici ali knjigarni. Dejavnost Prasile ne bo nikoli do konca jasna in raziskana…..

Pozdravljeni g. Igor!

Zanima me vaše osebno mnenje o knjigi, ki jo je napisal Bruce Goldberg v svoji dolgoletni praksi na področju regresoterapoje in omenjanju Krononavtov idr. potnikov skozi čas, ki naj bi imeli edino poslanstvo….”vzpodbuditi evolucijo človeškega napredka…..To naj bi namreč bili MI sami v Prihodnosti……..in obdobij življenja ljudi 32. in 35. stoletja.” Zelo bom vesela kakšnega dodatnega mnenja…

lepo pozdravljeni!

Prosim ne zamerite mi, če ne bom imel osebnega mnenja o knjigi, ki jo omenjate. Knjiga oz. teorija v njej je v nasprotju s šolo regresoterapije, ki jo sam uporabljam, pravtako pa filozofsko ni v skladu z mojimi dosedanjimi ugotovitvami na področju komparativne teozofije. Morda pa se oglasi kdo drug s svojim mnenjem….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close