Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Program za načrtovanje hiše in ureditve notranjih prostorov

Program za načrtovanje hiše in ureditve notranjih prostorov

Ali pozna kdo kakšen amaterski računalniški program, ki omogoča planiranje hiše ter urejanje notranjih prostorov?

3d home architect deluxe

Pošlji naslov na e-mail, da ti pošljem program.

jim

jaz sem hišo detajlno zrisala v tem programu. In potem, ko sem se “sprehajala” po virtualni hiši, sem ugotovila, da kakšno okno v prostoru blazno čudno izgleda, da bi morda bilo bolje, če bi vrata stala malo bolj desno, itd. In sem potem zidarjem dala navodila, kje naj zidajo malce drugače, kot piše v načrtu. Običajno je pač tako, da si v glavi ustvariš določeno sliko, v realnosti pa je povsem drugače.

Tudi jaz bi prosila program, če je seveda mogoče. Najlepša hvala.

Tudi jaz bi prosila za ta program

tudi jaz bi pristavila svoj piskerček zraven za tale program

Hvala in lep dan še naprej

Tudi jaz, prosiiiiiim.

Hvala, Jim!

Lp, S.

Tudi jaz bi prosila.
Hvala.

[email protected]

se opravičujem, eno majhno napakico sem naredila, jaz sem hišo risala v programu Punch home design 4000 (se ga dobi na Muli)

Tudi jaz sem našo hišo izrisala z 3d home architect deluxe. Ima pa program čez 200Mb, tako da ne vem, kako ga bo poslal po mailu.

[email protected]

Pozdravljeni,

Ker sem tudi sama v pospešenem zidanju in urejanju hiše bi mi takšen program zelooo olajšal delo. Če lahko bi tudi jaz prosila za program

Hvala in lp

[email protected]

kako pa ste se znasle v teh programih? so preprosti, lahko razumljivi ali je potrebno veliko truda nastudirati jih?

Se ga da kar hitro priučiti. Saj veš, tiste osnovne zadeve (datoteka, uredi…) so povsod iste, drugače pa tukaj namesto črk pač klikneš zid in potegneš, naklikaš okna in vrata (se malo poigraš in jih obrneš, kot bi jih želel imeti, prestaviš, povečaš, zmanjšaš…), naklikaš pohištvo, vmes pa spet malo prestavljaš zidove in okna :))) In že se sprehajaš s kamero če prostor, pa spet prestavljaš pohištvo in okna ter vrata…..

Sicer pa jaz nisem imela takih problemov kot Felix ker sem si na podlagi tega programa predstavljala točno tako, kot je sedaj v praksi.

Se jaz prosim
[email protected]

mateja

Ja v tem je majhen problem.

V bistvu se je zanimal samo eden in sem mislil, da bo poslal domači hišni naslov.
Jas pa mu naredim kopijo programa (2 cd + registracijsko kodo) in mu ga pošljem po navadni pošti. Brezplačno

Sedaj pa sem dobil 63 e-mail prošenj.
Zanimanje je izredno veliko in to je preveč dela za enega.

Zato predlagam,

1.da naredim enemu kopijo in vsak naslednji naredi eno in tako naprej.
Jas jo naredim brezplačno in vsak od vas naredi naslednjemu brezplačno kopijo.
Naslove si pa menjavajo samo tisti, ko delajo kopijo naslednjemu.
Tako nobeden ne ve več kot en naslov.
ČE KOGA ŽE SKRBI VAROVANJE PODATKOV

2. ali pa, če ima kdo na kakšnem strežniku kaj prostora, da ga naložimo in si ga lahko pol vsak skopira.
JE KATERI; KI IMA ALI POZNA KOGA?

3. bom probal tudi na e-maile direktno poslat

4. IMA KDO KAKŠEN PREDLOG??????????????????????????

lp

jim

preberite post 19-09-06 22:04

jim

jim, naj si ga vsak potegne dol z Mule. Enega ali drugega.

jim jaz imam neomejen prostor na mailu. lahko odprem recimo en naslov email pa bo tam nekaj časa neomejen prostor kamor lahko pošlješ in dam gor geslo in naslov in je to to.

čez 10 dni pa pobrišem mail in je to urejeno

New Report

Close