Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Program “Moja foto knjiga”

Program “Moja foto knjiga”

Ga katera pozna? Je to nekaj takega kot Scrapbook Max?

POZDRAV!!!
Jaz sem naročila in dobila program. Zdaj ga moram samo še instalirat in …hop…veselo na delo!!!
BB

Prosim sporoči še ceno in izkušnje, PLIZZZZZZZZZ

CD ti pošljejo brezplačno, knjigo pa ti izdelajo za 3500 SIT (nisem še preklopla na evre:)) in sicer do 31.1.2007. Se splača pohitet. So pa zelo ažurni…
BB

Ali je to za enkratno ali večkratno uporabo?

Kako zgleda ta knjiga? A potem sam lepis noter slike ali je ze vse natisnjeno? Ozadja so enaka ali razlicna? Za koliko slik je to?

kako se naroči ta program da ti ga pošljejo po pošti?

ker nikjer ne najdem nič kaj takega za izpolnit…

V prvem postu je bližnjica do tja. Tam imajo tudi del ponudbe, pa povpraševanje. Jaz sem jim na mail poslala, da bi naročila program. Pa so ga poslali v 4 dneh. Knjiga, ki ti jo naredijo je s trdimi platnicami, oblikuješ pa jo sam s pomočjo tega programa. Po moje je program za večkratno uporabo. Ima 20 listov, natisnejo ti jo v enem al dveh dneh, pa ti jo pošljejo ali pa jo prideš sam iskat. LP, BB

ali lahko te slike ki jih urediš sam sprintaš? ali moraš nujno tja posalti, da ti naredijo knjigo? ali je program enostaven?
se opravičujem za toliko vprašanj hehe

verjetno jih lahko tudi sam sprintaš, probala pa še nisem…žal…Zame bi moral imeti dan vsaj 48 ur, da bi naredila vse kar moram:( in želim:)))…
BB

A se lahko v to foto knjigo tudi kaj piše s tem programom? A je to kej podobno tem knjigam:

Baje je ta nemška stran zelo dobra, da delajo enkratne knjige, le poštnina za Slovenijo je še draga (20eur)

Jst sem tudi naročila cd z programom in ga dobila v enem dnevu. Je pa tako, da se bo dalo program naložiti konec januarja iz njihove spletne strani. Promocijska cena pa je za 10 strani – 18,78 evrov in za 20 strani – 21,70 evrov.

Hmmm….zelo fajn zadeva. Ampak po moje ne moreš kar sprintat, ker oni s tem služijo…Moraš pri njih naročit.

ne vem…jaz sem poskusila z enim z neke nemške strani, pa lahko samo naročiš. Bom še druge poskusila.

---------------------------------- <http://www.psarnakingsjoy.blogspot.com>

Uporabljala sem že MAXA, poskusno verzijo si lahko naložite za 30 dni, ima kar nekaj možnosti, samo šumniki ne delajo. Mogoče bo kateri prišlo prav.

New Report

Close