Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Profertil za moške – izkušnje?

Profertil za moške – izkušnje?

Soncek78, to je pa res dobra informacija! Moj ravno pije prvo škatlo, sem že mislila naročiti 3-mesečno prek spleta, a mi je bolj enostavno in tudi ugodneje, če grem lahko kar v Italijo iskat. O rezultatih še ne morem govoriti, bomo videli, če bo po par mesecih kakšna razlika na spermiogramu. Sporočim 🙂
Res hvala in lep dan!

Tudi moj je v prejšnjem postopku jemal kapsule Profertil, zarad slabega spermiograma. Nama so pomagale, pričakala naju je lepa blastocista, medtem ko v prvem postopku so bili zarodki preslabi za transfer. Uspelo mi je zanosit, žal pa je prišlo do SS v 10.tednu 🙁 Za naslednji postopek greva spet v nabavo Profertila 😉 V tretje gre rado 🙂

11soncek nisem se preverila ali se jih da dobit tudi v lekarni, mela sem jih namen narociti kar preko spleta. Tam sem tudi videla ceno in se mi zdi kar “ugodna” v primerjavi z spletnimi cenami v Avstriji.
Če boš povprašala pa v lekarno mi prosim javi.
Hvala in lep dan tudi tebi 🙂

Dekleta, bo katera jih šla kupiti in bi še meni prinesla?

Drugače se da po novem tudi v Sloveniji nabavit, majo v vseh večjih lekarnah tut preko spleta.

Pa ta dopolnila pomagajo? Je kdo jemal ali še jemlje? Hvala.

Moj jemlje, če pomaga, ne znam povedati, je pa bil drugi test spermiograma za malenkost boljši kot prvi (prej jemal, potem je jemal)…če je pa to vplivalo na rahlo boljši rezultat, ne vem in ne morem trditi. Bistveno izboljšal oz. čudež se pa pač ne zgodi.

Aha, hvala za odgovor. Katerega pa jemlje in koliko časa ga že jemlje?

Raziskava o vplivu ašvagande na spermije: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24371462?dopt=Abstract

Nama so svetovali hibiskus, , ki naj bi vseboval ogromno vitaminov;)

Prodam in pošljem original zapakirano škatlico 180 kapsul

http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/zdravje/prehranska-dopolnila/profertil-180-kapsul-1338145409.html?aclct=1536147060&kw=Profertil

Je tvoj partner to jemal? Mu je pomagalo? Dobrodošel kakršnkoli nasvet, midva razmišljava, da bi kar oba kaj takšnega pričela jemati. Hvala.

Kaj to se kar brez recepta in posveta z zdravnikom lahko kupi?

New Report

Close