Profertil ali Fertilup?
Živjo velika želja.. ne vem točno v čem je razlika – naju je prepičalo, da je Fertilup registrirano in naprodaj v Sloveniji. Se mi je zdel to zelo pomemben vidik.
in najboljši del;) .. jemal jih je 2 meseca in imel sprem,iogram pri Drobniču. Rezultat: morfologija in koncentracija sta se zelo zelo izboljšali, količina je skoraj 100 mio (iz 23 mio na začetku).
Nama je full pomagalo in bi ga priporočala tudi tebi.
http://www.fertilup.si/
jaz sem jih dobila takoj že naslednji dan.
jemlješ po 2 tabletki na dan in so brez okusa… boš pa hitro občutila spremembo;)
to da je fertilup naprodaj v sloveniji je prednost v cenejši poštnini napram profertilu. da je pa “registrirano” v sloveniji pa ni nekaj posebnega ker ni zdravilo ampak le prehranski dodatek. če se neko zdravilo prodaja v sloveniji to še ne pomeni da je boljše kot neko ki se prodaja v avstriji. v teh časih se sprejme marsikatera odločitev na bazi cene, zato ni vse sveto kar je odobreno. to je podobno kot bi turek rekel “če je pa v turčiji registrirano, potem pa zaupam”. za nas pa tisti iz turčije ne bi bil dovolj dober… važno je kaj je tableta vsebuje.
zdi se da je kar premalo uporabnikov teh tablet ko je tako malo odgovorov.
iz razbranega sicer vidim da oboje pomaga, tako profertil kot fertilup, ni pa nekih primerjav. je pa res da je profertil v “max” pakungi za 3 mesece za oba kar 1x dražji kot fertilup.
jaz ravno naročam nove količine pa se zdaj sprašujem isto. ali dražjega ali cenejšega? je kdo naštudiral vsebine?
sestavine so popolnoma različne…fertilup za ženske je po sestavi enak kot elevit, samo da ima elevit več folne kisline, ki naj bi bila pomembna v prvih mesecih nosečnosti…fertilup za moške pa je še bolj totalno drugačen od profertila za moške…notri je čisto malo l-karnitina in ni l-arginina…pa naj bi bilo samo to dvoje zelo pomembno…kot sem že prej napisala v drugem postu…jaz sem dobila profertil za 85€/škatlico..brez poštnine…
Jaz sem skoraj doktorirala iz teh tablet…in pristala na welmann tabletih. Naročila sem tri škatlice,ker je tri za ceno dveh, in sem s tem pokrila poštnino. V Uk so rezultati dobri, tako da jih moj zdaj jemlje. Na spremiogramu pa zaenkrat še ni bil..