Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Bolezni prebavil (gastroenterologija) Problemi z želodcem, ki se pojavijo vsake toliko časa

Problemi z želodcem, ki se pojavijo vsake toliko časa

Imam občutek polnosti v želodcu, z rahlo bolečino ves dan. Zelo se mi spahuje oz lahko rigam kar naprej in si s tem rahlo olajšam napetost v želodcu. Poleg tega imam izredno smrdljiv zadah, čuden okus in pa svetlo rjavo smrdeče blato. Nimam apetita in imam tudi rahlo povišano telesno temperaturo.

To mi sedaj traja že 5 dni, se mi je pa to v zadnjem letu ponovilo že 3ič. Prejšnjič je trajalo okoli teden, dva in nato minilo tako kot je prišlo. Ne vidim, nobenega vzroka, namreč nisem jedel pred tem ko se mi je začelo nič takšnega. Med tem, ko se mi je to zgodilo nazadnje poleti in pa do sedaj sem jedel vse živo(pice, hamburgerji itd) in nikoli nisem imel problemov z želodcem.

Ima kdo kakšno idejo, kaj bi to lahko bilo? Kakšna čudna oblika gastritisa? Zakaj se mi je to pojavilo brez kakšnega pametnega vzroka?

Spoštovani,

verjetni prebolevate gastritis, ki ga povzročijo različni vzroki. V času, ko so težave, privoščite vašemu želodcu malo počitka in uživajte lahko prebavljivo dietno prehrano. Lahko je vzrok okužba z bakterijo Helicobacter pylori, kar se da potrditi in predvsem ozdraviti. Zato pojdite do osebnega zdravnika.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close