Problemi z starimi starši
Spoštovani,
Že štirinajst let trpim ponižanje od staršev mojega moža. Stalno so mene krivili zaradi odnosa med njimi in možem. Ponižali so me tudi in na nacionalni ravni.
Nismo se hoteli kregat z njimi in smo se preselili v vlažno 25m2 garsonjero. Dobla sem dve zlate hčerke. Skupaj z malimi otroci smo živeli v garsonjero z disti vlage. Punce so stalno bile bolane. Ko so bile male ih nič niso hoteli pomagat da bi varvali unuke. Dolgo časa mi ni uspelo dobiti službo. Sedaj smo najemniki preko stanovanjsjega sklada. Dvakrat so me provicirali in napadli da me udare. Enkrat ko sem bila noseča. Oni živijo v stanovanju približno 80m2,in imajo neko posest. So nam lagali in obljubljali da pomagaju za stan ali hišo in potem je tašča rekla da ne bkdo nič mogli pomagati. Sedaj nas krivijo zato da je tast bolan in ker ne vidijo unuke. One so stare 12 in 14 let in lahko samo odločaju i vsem. Bile so večkrat priče ko so me tast in tašča napadali, in zaradi tega ih se bojijo. Pred dvema letoma sem operirala tumor na križnici. Trukrat. Nikoli me niso vprašali jako sem. Samo so me napadali in krivili za vse. Mi smo družina ki želi mir.
Na koga da se obrnemo.
Lep pozdrav,
Es bav.
Distanciraj se od njih. Ne pogovarjaj se z njimi. Stanovanjski problem imate resen. Taksnih negativnih ljudi ne potrebujes okrog sebe. Vsako nasilje pa prijavi na policijo. 2 krat so te udarili in kaj je naredil moz? Nekoga morajo kriviti za slab odnos, ker niso sposobni sprejeti odgovornosti za to kar pocnejo. Ce bodo se provocirali jim povej, da so sami krivi za svoj odnos s sinom in z vnuki. Da vsi vidijo kako se obnasajo do tebe in zato noce nihce imeti opravka z njimi. Povej jim, da ce ne bodo dali mira, sledi prijava na policijo.
Dolgo si zdrzala. To so strupeni odnosi, samo stran od njih.
Srecno.
Slovnicaaaaaaa, 18.02.2021 ob 14:04
Na spletno stran fran.si …. Mogoče bo izboljšanje slovenščine pomagalo.
Vedno se najdete eni, ki se boste obesili na nekaj, kar ni predmet debate.
Gospa je v stiski, vi bi pa o slovnici … sami predsodki so vas.
Es Bav, zgleda da je moževa družina tako globoko v toksičnem razmerju, da bodo vedno nekoga tretjega našli, da bo kriv.
Vem da ni lahko, ampak poskusite se čim bolj distancirati od njih. Poskrbite najprej za svoje zdravje. Če hočejo videti vnukinji, naj pridejo naproti, ne da se morate spet vi prilagajati njim.
Kaj mislite, zakaj ste zboleli (mislim tumor) … ?
Vidim da si v stiski ne bi te smeli ponizevati. Ne se pustit postavi se zase upam da vsaj partner drži s tabo. Hčerke pa so dovolj velike da vidijonkaj se dogaja. Hvala lepa za takšne stare starše. Naj se peljeta nekam.
Kar se pa tvoje slovenščine tiče pa je res da bi v 14 letih se lahko potrudila in malo bolje govorila.
Ampak ni to zdaj problem.
Ne daj se punca