Živjo!
Težave s celulitom imam že kar nekaj časa…lahko bi rekla, da že od začetka moje pubertete.
Med tem časom sem poskusila že z mnogimi stvarmi…kreme, masažne hlače, kolesarjenje…a pomarančna koža je še vedno zelo opazna. Zadnje čase pa se mi dozdeva da se samo še povečuje, zato sem v skrbeh. Sama ne vem več kako naj to težavo odpravim zato bi vas prosila, da mi pomagate s kakšnim dobrim nasvetom.
Hvala in lep pozdrav
Gina
Jaz sem po izgubi 30 kg še vedno imela celulit, moja koščena prijateljica pa ga je prav tako imela na tazadnji in po bedrih. Obe sva se odločili in poleg pol urnega teka vsak dan hodili še h kozmetičarki na celutron. Odločili sva se za 20 terapij, kar naju je drago stalo. Kozmetičarka pa je tudi sama priznala, da ena terapija ne dela čudežev in da bi bilo pametno, da se še oglasiva. Tako grem sedaj 2krat letno na terapijo (2X po 10 masaž na celutronu). In dejansko pomaga. Je pa res, da pazim na prehrano in 3X-4X na teden ob večerih tečem pol ure. Pa trudim se spiti 2l vode na dan, v katero primešam jabolčni kis. Včasih za tek nimam volje, z veseljem bi pojedla kakšen kos torte, vendar ko se ob tem spomnim kako grozljivo sem bila debela, me vse mine (pri 158 cm sem imela 90 kg po drugem porodu!).
Ja, meni je proti pomarančni koži pomagal gel od L’oreala Perfect Slim. Res sem imela na bedrih občutno bolj gladko kožo po približno 8-10 dneh. Poskusi, mislim da se ti splača.
Imam pa na trebuhu tako čudno kožo…nekako je grudičasta…ampak ne pod kožo, ampak po površini. Kaj hudiča je to? Sem mislila, da imam celulit samo po nogah.
LP Coco