Pozdravljeni!
Par dni nazaj se je zgodilo, da me je obupno bolelo na levi strani, nad popkom (zdravnik je na pregledu rekel, da je tam črevesje), nisem mogla zdržati ker je tako bolelo, zato sem šla na urgenco, ker je bila ravno nedelja. Zdravnik na urgenci mi je dal injekcijo in rekel, da če ne bo bolje, naj grem še isti dan popoldne v bolnišnico, drugače pa na pregled k svojemu osebnemu zdravniku. ker sem bila potem v redu, sem šla drugi dan k svoji zdravnici in ji povedala, kar mi je dejal dežurni zdravnik. vendar ker me ni več nič bolelo, je rekla da ni treba na dodatne preiskave, da naj pridem nazaj, če bodo spet problemi. Zelo mi je čudno, kako lahko en zdravnik reče tako, drugi pa drugače? kar malo čudno se počutim, zdi se mi da bi morala na preiskave, saj je tudi dežurni zdrvanik takega mnenja. bolečina je bila res zelo huda, me je pa tudi en teden nazaj že malce ‘špikalo ‘ tam. v zadnejm pol letu pa se mi tudi pogosto dogaja, da imam napihnjen trebuh, neredno prebavo, bolečine v trebuhu, vetrove ki zelo smrdijo, včasih tudi hemeroide, vse to sem hotela povedati svoji zdravnici, vendar nekako kot da ni imela časa me poslušat….. Zanima me, zakaj bi lahko par dni nazaj imela tako hude bolečine in ali bi po vašem mnenju morala na dodatne preiskave?
Kar malo me je strah, da ni slučajno rak……
Najlepša hvala za Vaš odgovor!