Najdi forum

problemi problemi…?

pozdravljeni!

ne vem ali pišem na pravi naslov a to je edina ideja ki se mi je porodila… moj problem je v tem, da sem spoznala fanta- simpatičnega, prijaznega, malce sramežljivega in zmedenega…enega boljših fantov, ki so mi bili kdajkoli všeč!poznam ga na videz, skupaj sva preživela nekaj časa in spregovorila sva nekaj besed – nič drugega!dejstvo je, da mi je zelooo všeč. ponovno ga bom videla že konec julija, ko bom prijateljico obiskala na morju… tam bo tudi on, saj imava skupne prijatelje, ki pa o moji simpatiji ničesar ne vedo!
torej…morje, sonce, on… – in jaz v kopalkah!že tako in tako sem sramežljiva, plaha, sedaj ko pa bom pred njim dobesedno razgaljena, bo v meni splahnel še zadnji drobes samozavesti in poguma! on je športen tip, teče, veliko hodi…sama pa nekako nisem, telovadim a nimam posebno lepe postave. strah me je stati tam, pred njim. po pravici povedano, začenja me grabiti panika… ne vem kaj naj storim, da pridobim na samozavesti, da se bom počutila dobro v svoji koži in bom sposobna narediti prvi korak…tvegati, da sploh vidim ali se najina zveza sploh lahko začne in če se, ali se obnese!

lp
teja

Pozdravljena,

Predvidevam, da ste še mlada in vaša sramežljivost je gotovo odraz tudi tega. Lahko vam povem, da ženske potrebujemo kar nekaj časa, da sprejmemo svoje telo tako kot je in da v njem uživamo. Prav tako pa so negotovi tudi moški, vendar si drug drugemu to večinoma ne priznamo. Ko boste uvidela, da nihče ni popoln in da si zaslužite prijetnega fanta ne glede na to, če nimate manekenske postave, bodo vsa sramežljivosti in podobni strahovi odpadli.
Z vašim vprašanjem bi vas napotila še na forum:ljubezenski nasveti, ki ga moderira Primož Cimerman.

Lep pozdrav,

Tanja

New Report

Close