Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Problemi pri spolnih funkcijah

Problemi pri spolnih funkcijah

Prav lepo pozdravljeni……. Ker nisem našel moderiranega foruma v zvezi s problemi okrog spolnosti sem se obrnil sem……

Imam en velik problem…… Star sem 21 let in imam probleme z moškostjo……. Namreč , penis se mi je zmanjšal, pa pojma nimam od česa…….. Če bolj opišem, tako je z njim kot z mišico, ki ti uplahni in se zmanjša……. Pa še nekaj se mi je začelo dogajati, kar se mi prej ni ! Moja ejakulacija je zelo šibka ! Prej so, če lahko uporabljam preprostejše izraze za lažje razumevanje, moji spermiji poleteli iz penisa, sedaj pa se izcedijo ! Ni več eksplozivnosti……. In tole, da se mi je moškost kar zmanjšala in tale eksplozivnost mi daje misliti in povzroča skrbi ! A je to mogoče povezano s hormoni ? Prostato ?

Naj omenim le to, da sem se pred nedavnim zdravil zaradi hepatitisa in to je kr huda terapija….. A je mogoče to povzročilo sesutje hormonov ? Drugače se v redu počutim, sam tole me pa pošteno skrbi…….. Ali je to mogoče zaradi masturbiranja ? Masturbiram pač vsak dan……… Ne vem no……..

Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor !

Hvala………..

Zdravljenje s pomočjo bioresonance vam lahko pomaga. BSM Bio spectrum metodo uporabljajo po Kitajskih klinikah in bolnišnicah in zakaj je ne bi uporabljali tudi vi. Ravno na področju 2. spolne čakre so rezultati izredni.

http://www.biospectrum.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=52

Oglejte si analize doma http://www.biospectrum.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=56

in uradne državne Kitajske raziskave
http://www.biospectrum.biz/files/dosezeni_rezultati.pdf (imeti morate Acrobat reader)

Nibiru

Spoštovani!

Glede na vaše navedbe , da masturbirate vsak dan, najverjetneje ne gre za hormonske motnje, vendar se po zdravljenju hepatitisa lahko pojavijo motnje v delovanju ščitnice. Priporočam obisk pri izbranem zdravniku in morda določitev TSH. Sicer so verjetno vaše težave prehodne.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Ja najlepša hvala za odgovor ! Bom preveril to pri svojem zdravniku………..

Gospod Edi P, še nekaj……….. Kaj se Vam pa zdi okoli ejakulacije, ki je bila vedno močna in eksplozivna, zdaj pa naenkrat tako švohotna ?

Najlepša hvala za odgovor že vnaprej………

P.S. Nibiru , tudi Vam hvala za tisto o bioenergiji i.t.n. a jaz v bioenergijo s pomočjo aparatov, elektro magnetnih strojev, ne verjamem…….. V naravne metode ja, sam tole pa ne……. Ustvarjanje in prebujanje naravne energije v človeku s pomočjo strojev, ne ne……. Človek mora doseči po mojem naravno ravnovesje po naravni poti……….. Vseeno pa hvala za nasvet !

Žiga

Saj štos je v tem, da to uporablja bioenergetik in znani bioenergetiki v Sloveniji uporabljajo to za lastno polnjenje. Tudi sam to rabim, četudi se lahko polnim sam po naravni poti, ker to poznam in obvladam…

Ko vam drugo ne bo pomagalo, se le obrnite na omenjeni naslov. Ravno zdravila in napačna prehrana so velik krivec takih in podobnih težav. Seveda nikogar ne mislim prepričevati, povem samo kaj so povedali zadovoljni pacienti. Če je to priznano iz strani ministrstva na Kitajskem potem je mogoče le OK.
Bioenergetik ti lahko tudi doda kaj slabega, če ne zna delati kot se šika in lahko dodatno zboliš.

Ja najlepša hvala za odgovor ! Bom preveril to pri svojem zdravniku………..

Gospod Edi P, še nekaj……….. Kaj se Vam pa zdi okoli ejakulacije, ki je bila vedno močna in eksplozivna, zdaj pa naenkrat tako švohotna ?

Najlepša hvala za odgovor že vnaprej………

New Report

Close