Najdi forum

Čao

prosim, da mi pomagate. Ne vem kaj se z mano dogaja. Imam fanta, ki se full trudi. Je dober z mano, potrpežljiv in vem da me ima rad pa vseeno…
Pred mano je imel dve kar dolgoletni vezi in non-stop se primerjam z njegovimi bivšimi puncami. In vse kar je že počel z njimi, pa jaz tega še nisem počela, mi gre full na živce.
Npr. z njegovo bivšo sta vedno hodila na XXX, jaz nisem bila še nikoli in če mi reče naj pač greva skupaj se pričnem kujati da saj tam je bil itak z njo…. ali pa če nič ne reče potem mu začnem očitat..ja njo si pa peljal tja, mene pa ne….

Ne vem kaj se dogaja z mano, da sem postala tako ljubosumna in posesivna. Zadnje čase lahko po cele dneve fantaziram in iščem “dlako v jajcu” in vse kar naredi je narobe.

Vem, pa da ga ljubim in da si želim biti z njim. A zavedam se da bom tako uničila najino vezo in ljubezen.

A se komu sanja kaj se dogaja z mano???

Ja glih narobe delaš.
A ti rada hodiš na kraje kamor si hodila z bivšimi in obujaš spomine na njih???
Daj ga razumi, da so mu kraji kjer je bil z bivšimi, zoprni, utesnjujejo ga in ga delajo živčnega, ne more se sprostiti in biti s teboj.
In potem mu to še očitaš.Postavi se v njegov položaj in morda ga boš bolj razumela.
Išči si nove kraje, nova spoznanja in nove dogodivščine, če praviš, da ga imaš tako rada, se boš pač malo bolj potrudila za njega, predvsem pa ga razumela…………….

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

S tabo se dogaja to, da trpiš za akutnim ( morda že kroničnim ) pomanjkanjem samozavesti. Dvomiš v fanta, ker ne zaupaš sebi, ker se primerjaš z drugimi in se ti zdi, da si slabša.
To, da sebe ne ceniš dovolj, ima lahko korenine v tvojem otroštvu, krivi so lahko tvoji starši, ker ti niso znali ( hoteli) izgraditi občutka o lastni vrednosti. To je kar resen problem, a rešiš ga lahko s pomočjo osebe, ki te zares ljubi in ki ji zaupaš. A pot je dolga… najprej poišči pri sebi ( v sebi) lastnosti, ki se ti zdijo zelo v redu in na katere si ponosna ( naj ti pomaga sestaviti seznam fant ali kakšna dobra prijateljica). Svoje pozitivne lastnosti nato izgrajuj in na tem gradi samozavest, negativne (tudi kakšno fizično pomanjkljivost) pa potisni malo na stran. Osredotoči se na pozitivno!
In ko te bo zvilo, če bo fant omenil kaj v zvezi z bivšo, se spomni na svoje prednosti! Sploh pa – on je sedaj s tabo, ne z njo – kaj ni to dovolj?

New Report

Close