Najdi forum

Naj mi nekdo pove zakaj tipi tako radi hodite po gostilnah na pir zakaj je to tako super, kaj imate od tega, a ni bolje biti doma z punco kot pa ga popivat in trošit denar za brezveze???

Sabina,

tudi to je ljubezenski problem, ki pa bi ga morali zastaviti moškim v gostilni in ženskam doma.
Prvi, zakaj tja zahajajo, drugim pa kaj mislijo zakaj oni tja zahajajo?

Je, v tej zvezi kaj ljubezni ali je ni?

JA tudi to je ljubezenski problem, kdo pa je kriv pa nimamo odgovora.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga Sabina. Menda lahko razumeš, da je prav, da ljudje, ko se zaljubimo, poročimo, …ne zavržemo svojih prijateljev. Kaj bi brez njih. Ne strinjam se s Primožem, da je to ljubezenski problem. Tako kot ve punce rade govorite o cunjicah in greste zato skupaj v “shopping”, tako pač mi moški radi govorimo o nogometu, avtih in politiki. In strinjala se boš, da ste punce zadnje, ki vas to zanima. Zato gremo tu in tam dobimo s prijatelji na pivo in pokomentiramo, kaj je novega na “sceni”. Seveda, če tvoj zahaja v gostilno vsak dan, je to bolj kot ljubezenski že alkoholni problem. Razen če tam dela kaka luštna natakarica…potem se strinjam s Primožem…
Ne skrbi preveč in lep pozdrav!

Se strinjam s tabo Sabina. Jaz sem imela tipa, ki si je celo od mene sposodil denar, nato pa ga je v družbi s prijatelji z lahkoto zapravil. Pa sama zato ne hodim po šopingih s prijateljicami, kot je omenil Civo. Nič nimam proti občasnih pijačam s prijatelji, da pa se to ponavlja večkrat na teden, medtem ko smo punce doma??? Nak, tako pa ne gre. Potem je bolje, da so taki tipi sami in lahko bluzijo okoli kadar jim paše. Moj bivši zdaj živi takšno življenje, vendar se mi večkrat poraja vprašanje če mu je res tako zelo fino, kot si je mislil…. Ampak to ni več moj problem.

Zadnjič smo šli na pivo. Frendi. Precej več kot 30 let. Pogovarjali smo se o tem kako je bilo ko smo bili stari od 5 let naprej. Da je tastara iz prvega razreda še vedno tam, da je tastara za matematiko umrla, da je ta pa ta padel po štengah. Bla, bla, bla. Bolj kot smo lobotomični bolje se počutimo, večje bedarije se pogovarjamo, bolj se zdimo sami sebi smešni. Bistvo moških za mizo s piri je v tem, da greš od doma, da pustiš možgane v avtu, da ni zraven tvojih otrok, žene, tašče,… To so trenutki, ki so samo tvoji in ta občutek je prekrasen. Ta občutek te napolnjuje z energijo, da se lahko kasneje, (čeravno ne isti večer) popolnoma posvetiš svoji partnerki, svojim otrokom, ker kadar se moškemu zgodi “en pir”, je srečen. Prepričan sem, da imaš tudi rada srečnega moškega in mu zato dovoli, da gre na pivo “kad – tad” in naj se ima lepo in naj misli nate. Bolj iskrenega izraza na obrazu ne boš doživela nikoli: “Da, draga ves večer bom mislil nate!”
Problem rešen…

Pozdravljena!
Mislim, da imamo ženske več ali manj podobe probleme. Moj mož odkar sva skupaj (osem let) približno enkrat na teden gre ven s prijatelji. Me je včasih motilo, dostikrat sva se zaradi tega tudi skregala pa ni nič pomagalo. Motilo me je zato ker sem bila strašno ljubosumna in ker nisem vedela kaj tam počne. Sama doma sem si kr predstavljala kako okrog kakšne punce lazi pa da me vara ipd. Pol sem parkrat izsilila da sem šla zraven. Katastrofa! boljši da sem doma in mam črne misli kot da še grem zraven. Skozi so pili, vsako ko je prišla memo pregledali od glave do pet meli kaj o njej povedat(kot kjer je s kom vse je že itd.) Takrat sem ugotovila da so moški večje čenče kot ženske! Pa pijanci tud. Če bi jaz spila toliko alkohola kot so ga oni takrat bi umrla. Ziher! Pol sem pošiljala vohune za njim, prirejala ljubosumne scene ko je prišel domov in ga obtoževala vsega mogočega. Pa sem sem potem spoznala kako zelo sem se motila. Ampak ker sem ga vseskozi obtoževala si je rekel kriv bom tako ali drugača nima veze. In me je prevaral. V bistvu je mel kr še eno punco zraven. In čez čas ni več šel sem enkrat ampak vsak dan. In počasi se je začel v tisto drugo zaljubljati, ker mu ni skoz težila. Streznilo me je šele ko mi je rekel da gre z njo na morje in da ko se vrne naj bo stanovanje prazno. Da me ne želi več videti in da ne želi več mojih izpadov prenašat. Mislila sem da me bo kap. Po solzah, prošnjah, klečanju pred njim in obljubah da se bom spremenila mi je dal zadnjo šanso. Izkoristila sem jo po konca. Še vedno gre s prijatelji pa nič več ne rečem. Ne zato ker bi se bala ampak ker me to ne moti več. Takrat spravim otroke spat, si natočim kopel, morda kakšen kozarec dobrega vina, vklopim kakšno dobro glasbo in se prepustim tišini, miru in samoti. Veš večasih kr komaj čakam da spet kam gre da imam en večer spet zase. Ful paše ko imaš enkrat dneve zasute z službo, otroci, možem, pa delo po hiši, kuhanje, likanje, pospravljanje….. Včasih lahko samo znoriš. In na takšen način si jaz napolnim baterije. Polega tega imava dogovor, da mi potem pove kje je bil s kom je bil in kaj so delali. Seveda ne kot da bi bil na policijskem zaslišanju ampak čisto prostovoljno. Včasih malce traja da mi vse pove ampak pove mi pa le. Tudi če se s katero meni ali pa če ga je mikalo da bi spet varal. Boli ampak tako vsaj vem. In sicer od njega in ne od nekoga ki sam hoče videt koliko te bo bolelo in akj bo naredila. Pa vem da se s prijatelji 90% časa pogovarjajo samo o seksu, pa kaj. Sej se tudi ženske veliko pogovarjamo o seksu pa kdo je fajn v postli, pa s katerim bi. Le da tega nikoli ne priznamo!
lp bunka

New Report

Close