Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Problemi

Problemi

Pozdravljeni!

Imam kar nekaj vprašanj. Stara sem 20 let.

Velikokrat se mi je že stemnilo pred očmi in izgubila sem ravnotežje oz. nisem več čutila telesa, padla po tleh (ne da bi izgubila zaves) in po nekaj sekundah spet prišla k sebi. Potem nisem imela nobenih glavobolov ali slabega počutja. Ali je možno da vzrok nizek pritisk?

Imam pa še eno podobno težavo, ki pa se mi ne zdi povezana s prvo, ker so občutki drugačni in se tudi ne pojavi tako pogosto. Zgodilo se mi je največkrat v trgovini, da se mi je začel počasi ožati vid in vedno težje sem prišla do sape. Nekako vem da bi padla v nezavest, če nebi šla ven iz trgovine, saj me je vleklo proti tlom. Po tej težavi imam glavobole.
Moram pa še dodati da sem pri 18ih letih doživela napad (mravljinci ki sem jih čutila v rokah in nogah, omrtvičenje jezika in s tem seveda tudi otežkočena sposobnost govora,na koncu pa je sledil glavobol še do naslednjega dne), pri katerem so sprva sumili da gre za kap, vendar se je izkazal za migreno z avro. Ali je to povezano in zanima me še kaj pomeni Z AVRO?

Že nekaj časa opažam pri sebi motnje v govoru, na primer imam kakšno besedo na koncu jezika, ampak se je ne morem spomnit. Pozabljam, kaj sem želela povedat na začetku – enostavno izgubim nit, se zapletam. Tvorim čudne stavke – nepravilno sklanjam besede, nepravilno tvorim stavke.

Upam da sem se obrnila na pravi naslov in se vam že vnaprej zahvaljujem za vaš odziv.

New Report

Close