Najdi forum

pozdravljeni!sem zelo nesrečna punca!zelo depresivna in zelo nesamozavestna!in mislim da imam občasno resne probleme s hrano!včasih jo ljubim bolj kot vse na svetu in ne morem brez nje!drugič jo sovražim iz dna srca ker je tako omamna!rada bi zvedela kako naj shajam!kaj naj naredim da nebom mislila samo na hrano!na to kako vsi lahko vse jejo in se ne zredijo,na to kako grozno debela sem, na to da sem cela celulitasta,da imam grozno konstitucijo telesa!to se je vse skup začelo pri 14 z hujšanjem oz stradanjem…izguba telesne teže potem pa spet kako živeti s to težo kako se upirati hrani celo življenje!potem prenajedanje in spet hujšanje!mislim da me bolj to hujšanje skrbi včasih kar stradam in stradam in uživam ob izgubi kilogramov!ko enkrat začnem se ne morem ustaviti!mami obljublajm cel teden jutri bom pa res nekaj pojedla pa nato mine še cel teden da se spravim k temu,enostavno nekak se ne morem spraviti kaj pojest!sedaj sem spet začela ta začaran krog ko sem spet začela z dieto!jedla samo sadje v treh tednih izgubila 12 kg!in kaj naj sedaj delam?ful mi je brezveze ko ne hujšam!

O podobnih izkušnjah velikokrat beremo na forumu. Če se vam zdi, da so šle stvari tako daleč, da želite spremembo v hranjenju in odnosu do hrane, je morda najbolje, da se obrnete po strokovno pomoč. Morda za začetek na katero od skupin za pomoč osebam z motnjami hranjenja. Če je v ospredju depresivno razpoloženje, s pomanjkanjem volje, telesne moči, motnjami spanja je najbrž najbolje, da se obrnete po pomoč k svojemu zdravniku.Sicer pa malo pobrskajte po forumu, kako se s podobnimi težavami spopadajo drugi.

Kar korajžno, motnjo hranjenja se da pramagati,
z lepimi pozdravi,
Marija Anderluh

New Report

Close