Najdi forum

zdravo. Star sem 20 let in rad skocim med “rjuhe”. Imama pa en problem saj me je prijatelcek (penis) nekajkrat pustil na cedilu. zanima me ce ima gdo enak problem, in ce zna gdo svetovati kaj glede tega.
lep pozdrav

Pri 20 ih letih imaš lahko že ogromno izkušenjali pa tudi ne. Bolj bistven je razlog, zakaj rad skočiš med rjuhe. Očitno redne punce nimaš, kako in na kakšne način jih dobiš, bi moral pa kaj več napisati.

če pa sem zelo jedrnat in kratek, bi ti lahko napisal vse se začne v glavi, pa ne spodnji, ampak zgornji. Vendar ti daljšega odgovora ne morem dati, če je že vprašanje tako skopo.

zakaj, kako, s čim, kdaj,…..ogromno vprašanj in ogromno bi moral še povedati, da bi lahko dobil zadovoljiv odgovor.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Rad skočiš med rjuhe in to seveda počneš s puncami, ki tudi rade skačejo med rjuhe. Te so najbrž izkušene in zahtevne v postelji in ti se tega zavedaš. Potem nastopi tvoj strah, če boš dovolj dober zanje in krog se zapre. Strah na tvojega prijateljčka deluje ubijalsko in problem je tu.

Prereži začaran krog ne kateremkoli mestu, pa bo…

Poizkusi se enkrat ljubiti iz ljubezni – ne zaradi športa. Boš videl, da bo bolje.

Heii..stara sem 15 let in s fantom sva se odločila za 1 spolni odnos.Moj fant je malo starejši od mene.Ko je začel fant prodirat v mene me je ful bolelo in sem mu rekla če lahko nehama..bila sma brez kondoma..v meni je bil nekje 5 min..ko se je zgodilo to,da me je bolelo.Zanima me če je lahko v tako kratkem času predrl mojo dewiško kožico? In ali sem lahko mogoče noseča..do izliva ni prišlo..
Že v naprej hvala za odgovor!
Lep pozdrav..prosim da odg.čimprej, ker me skrbi..!!!

Ja, v tem času je seveda lahko in po vsej verjetnosti tudi je predrl tvojo deviško kožico, verjetno te je tudi zato začelo boleti (ali pa nisi bila dovolj vzburjena in je bilo preveč “na suho”).
In tudi na drugo vprašanje je: ja, lahko zanosiš, tudi če ne konča v tebi, take zanositve so v bistvu zelo pogoste, ker je dosti semenčic tudi v predsemenski tekočini, ki se maže penis med celim odnosom. Jih je manj kot v semenski tekočini, vseeno pa dovolj, da rata – navsezadnje: za oploditev rabiš samo eno;)

Drugič se rajši igrajta varno (kondomi), imejta dolgo predigro in po potrebi uporabita lubrikant.

To se dogaja tudi precej starejšim od tebe. Predvsem tistim, psihološko manj stabilnim.

New Report

Close