Najdi forum

Problem

Lepo pozdravljeni!

Imam tri vprasanja, ki se ticejo mojega penisa:
1. Na spodnjem delu glavice so se mi pojavile bele pikice. V nekem clanku sem prebral da jih lahko zdravim z mazilom Canesten in da naj bi bil ucinek viden ze po nekaj dneh. Sam si s tem mazilom mazem penis ze en teden vendar se vedno ni nobenega rezultata. Bo to mazilo zadostovalo ali mi priporocate kaj drugega?
2. Moj penis ni cirkuliran in se mi v zelo hitrem casu nabere na notranjem delu kozice bela snov, ki je izredno mocnega vonja (smrdi). Je to normalno ali obstaja kaksno zdravilo proti temu?
3. In pa se okoli penisa se hitro preznojim in ta znoj je tudi mocnega vonja. Ali tudi za to obstaja kaksna resitev?

Star pa sem 18 let.

Ze vnaprej se vam lepo zahvaljujem.

Spoštovani!

ad1) Če prav razumem gre za lojnice in jih ni treba “preganjati”

ad2) To je sirček, normalna stvar, pomaga mlačna voda najmanj 1-krat na dan.

ad3) Ob malo več simpatičnega tonusa, ki je običajen za ta leta, je tudi normalno izločanje nekaj več snovi iz žlez, ki izločajo vonj. V divjini je bilo to pomembno, danes je odveč. Pomagata milo in voda, pa kanček potrpljenja.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Lep pozdrav!

Lepo se vam zahvaljujem za odgovorjena vprasanja zanima pa me le se to ce zaradi teh treh simptomov ni treba hoditi k zdravniku in ce bodo s scasoma izginili?

Hvala v naprej in lepo pozdravljeni!

Spoštovani!

Tako kot jaz razumem opisane probleme, ti zdravnik ne bo mogel pomagati več, kot si lahko že sam.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pozdravljeni!

Upam da vas ne morim prevec z mojimi stevilnimi vprasanji vendar pa me predvsem zanima to, ce bodo te simptomi ki sem vam jih opisal tudi scasoma izginili sami od sebe glede na to da sem star 18 let.

Se enkrat se vam lepo zahvaljujem in lepo pozdravljeni!

Spoštovani!

Minili bodo. Bele pikice bodo včasih manjše, včasih večje, ko se boš bolj sprotsil bo tudi manj potenja, medtem ko bo sirčka manj na stara leta, do takrat je pa to mazivo, ki ga je narava predivdela za to mesto.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close