Najdi forum

problem

nujno… v takem zdravstvu kot je nimam osebnega zobozdravnika plačujem zasebne… nujno rabm odstraniti 7 levo spodaj ker mi je čist zgnil zob in krona se je čist odtrgala kar jo je ostalo se mi maje… plačala bi in me zanima če zasebniki to odstranjujejo… bojim se gronoloma

lp in najlepša hvala

Pozdravljeni,

kaj naj drugega predlagam, kot pregled pri zobozdravniku, takole prek računalnika res težko ocenjujem. Potrebovali boste še rtg sliko, potem pa kar k zobozdravniku, ki bo ocenil ali lahko zob sam odstrani ali vas pošlje k kirurgu.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

hvala… malo sem pregledovala vašo spletno stran in opazila da takšne posege opravljate tudi vi..? malo okvirno povedano koliko bi prišel tak poseg?

namreč imam zeloooo velik strah pred zobozdravniki kar se pozna na zobeh in slaba izkušnja iz otroštva… na stomo v ljubljani najrajši nebi več stopila zato vas sprašujem… v kolikšnem času bi prišlo v opoštev pregled pri vas.. saj preko pregleda vaše spletne strani mi je malo lažje in pomiritev saj sem dobila občutek da ste res nežni in sočutni saj jaz se resno tresem ko se usedem na stol…

lp

Pozdravljeni,

trenutno smo na dopustu. Vseeno se lahko naročite prek spodaj napisanega gsmja. Delati začnemo s 16.8., na vrsti ste lahko že prvi teden. Cena pregleda je 20 eur in takrat vam razložimo vse kar morate vedeti, vključno s cenami.
Pa ne obupajte.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close