Najdi forum

Tudi jaz imam probleme v spolnem življenju.S fantom sva skupaj 6 let, sicer se zelo dobro razumeva, imava enake želje, cilje..Vendar pa se zatakne pri sexu.Z moje strani.Čeprav ga imam zelo rada in sicer tudi v sexu z njim zelo uživam, me nikoli ne zagrabi strastno poželenje in posledično tudi ne prevzamem pobude.To ne pomeni da mi ni spolno privlačen ali da mi ni dobro z njim, saj bi si drugače želela katerega drugega moškega.Pa tudi ženske me nikakor ne privlačijo-da ne bo pomote.Tudi samozadovoljujem se že dolgo ne več.
Moj partner si seveda želi pogostejših spolnih odnosov in prevzemanja pobude z moje strani.Ker ga želim zadovoljiti in nama s tem ustvariti še boljši odnos, kot ga imava, se obračam na vas.Kaj bi lahko bil vzrok mojim težavam?
Mimogrede naj vam še omenim, da jemljem kontracepcijske tablete, kar bi lahko tudi vplivalo na moj libido.Vendar sama mislim, da vzrok tiči nekje globlje, mogoče iz otroštva, čeprav se mi nikoli ni zgodilo nič hudega.
lep pozdrav

Zanimivo je, da kljub temu da se vam v otroštvu ni nič hudega zgodilo, omenjate obdobje otroštva. Morda ste v družini doživeli zaničevalen odnos do spolnosti s strani staršev, lahko je bila spolnost tabu tema, ali pa so se spolnosti posmehovali. že nekaj od tega je dovolj, da se v odnosu do fanta, ki ga ljubite in on vas, ne morete vesti popolnoma sproščeno. Možno je tudi, da o spolnem življenju ne vesta dovolj, skupaj si oglejta in preberita kakšen kvaliteten priročnik s tega področja, npr, tistega z naslovom Dajva se dol, koristilo bi vama tudi, da bi skupaj prebrala knjgo Ženske in moški v spalnici. Predvsem pa je pomembno, da se o vsem tem lahko s fantom odkrito pogovarjata.

Alenka B

New Report

Close