problem
Ja bom zelo kratka, imam tipa, ki ga mam zelo rada, me pa moti to, da njegova higiena ni ravno taka kot bi morala biti. Probala sem že s kšno foro kot je dej ta majca ti full smrdi zej ko si kuhov, ali pa sej ne moreš biti tak pujs. Bolj direktno mu pa ne upam reči. Kako naj mu to povem, da bo skontal.
Vem, odgovor na tvoje vprašanje 🙂
vsedi se in mu povej, tako kot misliš, naravnost v oči. fant, zelo lepo bi bilo, da bi dal malo več na svojo higieno. Ker po pravici povedano, zelo zaudarjaš.
Ko bo norel, pa rečeš. a ti iskrenost rest nič ne pomeni? veš to je zelo pomembe faktor v partnerskem življenju. Zato je bolje sedaj kot prepozno.
primož
Potem pa veš, kaj je rešitev, ali se sprijazniš z njegovo nehigieno, ali pa ne!
primož
Se greš mal nežnosti pa začneš tako, da se gresta skupej tuširat, pa ga pol ti obriješ (zna bit ful smeha), pa kupiš mu kak deodorant pa se oba našpricata, pa kako majčko mu kupiš pa rečeš naj jo pomeri in pol rečeš da mu tko paše, naj jo ma kr gor …
No pa si ga umila in preoblekla, pa še sam ne bo vedu kdaj!
Ojla,
tudi jaz sem imela probleme s tem pa sem jih po 4 mesecih rešila. Fant si ni redno umival zob ali pa se spolh ni umil po obrazu za v službo, ker se mu ni dalo. Poizkusila sem vrsto fint pa ni šlo potem sva se pa 1x igrala naj našteje moje 3 dobre in slabe stvari pa jih je in seveda so ga zanimale še za njega, no, zdaj je bila šansa, da mu vse to povem in omenim. Pol leta je mimo in fant se zelo lepo oblači, saj sva kupila tudi nekaj novih oblek, umije se vsak dan, zobe pa sigurno 1x/dan, s tuširanjem pa tudi prej ni bilo problemov. No, celo z žilejem ali voskom si uredi frizuro, saj je prej temu zelo nasprotoval. Zdaj mi je še bolj všeč in zelo rada se imava. Spremenila sem ga glede higiene in ne karakteristično, da ne bo kdo nasprotoval!! Kod oseba mi je ful všeč.
No, pa veliko uspeha tudi vama.