Probiotiki Animal Parade Inner Ear
Pozdravljeni!
Na internetu sem zasledila probiotik za zaščito grla in srednjega ušesa, ki vsebuje kombinacijo probiotikov S.salivarius K12 in L.acidophilus ter blagi zeliščni kompleks – Animal Parade Inner Ear. V navodilih piše, da je za otroke od 6 leta dalje oz. za otroke, ki že znajo žvečiti. Ker moj 16 mesečni sin zelo pogosto oboleva za vnetji srednjega ušesa, me zanima če bi bili probiotiki primerni tudi zanj, tableto bi mu zdrobila, ker cele še ne bi znal prežvečiti.
Hvala.
Spoštovani!
Seveda lahko, vendar morate biti pozorna na temperaturo čaja. Probiotične kulture so namreč izjemno občutljive na visoko temperaturo. Morda bolje, če probiotik zdrobite v hrano. Skratka temperatura čaja naj ne bo čez 40 stopinj.
Lep pozdrav,
Boštjan Martinc, mag.farm.
Vesel Božič in srečno v letu 2012!
Pozdravljeni!
Naj najprej povem, da smo pred jemanjem omenjenega prehranskega dopolnila imeli pri mojem sinu (18 mesecev) pogosta vnetja ušes. Sedaj pa se je stvar ob jemanju Enner Era uredila. Zanima me koliko časa se lahko omenjen izdelek uporablja-kajti tega podatka nisem zasledil v nobenih navodilih?
Hvala in lep pozdrav,
Miha
Spoštovani!
Glede uporabe probiotikov ni nekih striktnih pravil, so zgolj priporočila. Svetujem vam, da v kolikor se je stanje sedaj uredilo, zgolj še dokončate z jemanjem pakiranja, ki ga imate (v kolikor še niste), nato pa za nekaj časa prekinete z uporabo.
V kolikor bi se stanje ponovno poslabšalo lahko nadaljujete z uporabo, drugače pa vam svetujem zgolj preventivno rabo – 1-2 x letno po eno pakiranje (45 dni).
Lep pozdrav,