Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija ProActiv – mozolji

ProActiv – mozolji

Lep pozdrav!
Na televiziji sem videla reklamo za čudežne preparate ProActiv. Pri 30-ih imam namreč še vedno težave z mozolji. Nič mi ne pomaga (ne hrana, ne kozmetika, ne kozmetičarka… nič). Sem se zagrela za ta čudež, ker kvaliteto zagotavljajo z vračilom denarja, če ni takih učinkov, kot jih prikazujejo.
Zanima me, če je kdo že probal to kozmetiko in če mi lahko sporoči svoje izkušnje s tem preparatom. Da vidim, če je res tako čudežen, da se ga splača naročit.

O Proactivu je napisano že malo nazaj. Jaz sem se pozanimala in Proactiv vsebuje iste sestavine kot Vichy-jeva kolekcija Normaderm. Obe zadevi delujeta na podlagi salicilne in glikolne kisline.
Jaz sem bila prav tako v dilemi, samo sem se pol odločila za Vichy, ker imajo zdej eno akcijo in dobiš 25% popusta pri dveh izdelkih, tko da sem potem dala za celo kolekcijo malo čez 13 tisoč (kupila sem vse razen korektorja-svinčnika). Zdej mam to zadevo že dva tedna in je razlika na koži, ampak mislim, da lahko nekako po enem mescu rečeš, če pomaga.
Jest sem stara 25 let in mam prav tako čudno kožo, pred tremi meseci sem nehala jesti Diane-35.
Upam, da ti bojo kremice pomagale.
Daj prosim, če boš kupila Proactiv, napiši kako ti je všeč…

lep pozdravček

Poznam od Vichyja Norma derm. Sem imela. Najprej se mi je zdelo, da pomaga, potem pa mi je začelo grozno izsuševat kožo. Sem bila potem pri kozmetičarki in je rekla, da ga moram nehat uporabljat. Koža se je stanjšala in postala brezbarvna, neodporna. Mi je svetovala od Vichyja (če sem že na tej firmi) Termal Fix. Da kožo navlažim in da si malo opomore. Zdaj je bolje. Norma derma ne uporabljam več. In sem že parkrat zdaj slišala, da kožo preveč izsuši. Jaz imam sicer mozolje, ampak moja koža ni mastna. Mozolji so zaradi hormonov (v času m.) in alergije na kako hrano. Če jo umijem samo z vodo, se vseeno ne sveti. Mogoče bo Norma derm pri tebi deloval. Sporoči!
ProActiv sem pa naročila. Čakam na pošiljko. Bom sporočila, kakšen bo učinek. Sicer ti pa itak vrnejo denar, če učinka ni. In to mi daje neko garancijo.
In kaj je še pisalo o ProActivu? Jaz namreč ne najdem nič o tem.
Zdaj sem šla pa spet k zdravniku po Klimicin. Tonik in gel. In deluje. Pa še kože ne izsuši. Poleg tega je pa zastonj. Na recept. Ampak ne dela čudežev, kot Proactiv (po reklami sodeč).

Tudi jaz sem se odločila za proaktiv in ravno danes dobila pošiljko.Tudi jaz sem se lažje odločila ker garantirajo vračilo denarja po 40 dneh. Ko sem naročevala mi je prodajalka rekla da ga je baje priporočljivo uporabljat 1 leto, tako da se koža poplnoma obnovi. Kajti če ga pred tem nehaš uporabljati baje da koža postaja zopet takšna kot pred uporabo.Ne vem koliko je na tem. Bom preizkusila!

No, hvala, kr sproti me obveščajte, ker sem res firbčna, kako kaj deluje.

jaz sem pa nabavla Normaderm in ga mam zdej tri tedne in mi kr pomaga-sem zadovoljna zaenkrat, ampak mislim, da bo treba še malo počakat na prave rezultate.

Urša: internetna stran je pa tale: http://www.proactivsolution.si

No, tudi jaz sem medtem že dobila Proactive in ga res pridno uporabljam. Že dober teden. Pa ni nobenega haska. In zdaj sploh nisem v fazi “cvetenja”. Pa se mi mozolji kar delajo… Poleg tega pa stari sploh ne izginejo (prej so mi vedno hitro izginili). Poleg tega imam zdaj mastno čelo, ki ga prej nisem imela… Skratka… Lari fari. No, kožo imam pa ful gladko, to je res. Ni čudno, ko moram dvakrat na dan delat piling. A je to sploh zdravo za kožo???
Bom pa jasno še vztrajala. Saj nimam kaj izgubit. Mogoče začne delovati malo kasneje.
Hvala, poznam njihovo internetno stran. Sem preko neta naročila.
Bom še obveščala, kako in kaj.

Hvala, da si na vezi!
Meni pa Vichy pomaga. Prvih 10 dni sem kar zacvetela po faci, samo zdej je pa kul in sem zadovoljna.
Pomoje se ti bo pa koža uredila. Ponavad je pri takih kremah vedno tako, da koža najprej reagira na kremo, pol se pa umiri.
Me prav zanima, kako bo čez teden, dva, tri…
Upam, da bo pomagal pa piši spet.

No, takole je. Meni ProActiv sploh ni pomagal. Se mi zdi, da je vedno slabše. Vedno več mozoljev. Pa čelo grozno mastno in mozoljasto (pa ponavadi sploh ni bilo). Včeraj sem ga nehala uporabljati in ga bom poslala nazaj. Zdaj sem spet na Vichyju in Klimicinu. In koža se že popravlja. Toliko od mene. Sja mogoče bo imela pa kaka druga s to kozmetiko več uspeha.

New Report

Close