Najdi forum

Imam partnerja. Ne ziviva skupaj. On zivi sam, jaz sem z otrokom.

nekako sem odvisna od tega odnosa in ne snam peekiniti, ker sem potem osamljena in se vrtim v krogu. Vedno znova me ponizuje, zali, ko si kam zelim, gre samo ce njemu pase, je alkoholik, stanovanje razmetano kot smetisce pri njemu, se nikoli bila pri njemu, ker mi ne dovoli.
Zveza je bolana, to vem, on hoce bit sef, vse po njegovo,….

Kako naj prekinem in zivim? Se povutim kot najstnica. On me pusti 1x na mesec in potem spet zacneva. Prevec sem se navezala na njega, bojim se spet samote in zalosti.

Je bolje biti sam ali v nolani zvezi in nisi sam?

Pomagajte mi prosim:(

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Pa saj nisi sama … imaš otroka in misliti moraš tudi nanj (če že nase očitno ne zmoreš). Očitno imaš v sebi globoko zakoreninjene zgrešene vzorce o ljubezni in odnosih, zato ji je vse dobro in znosno. No, tole, kar imata vidva, ni niti zveza, je pa vseeno bolano. Reši se ga čim prej, za samoto pa najdi drugo rešitev. Delaj na sebi, izobražuj se, telovadi, ukvarjaj se z otrokom, pokliči prijateljice itd itd.

Ljubezen nikoli ne boli, če boli ni ljubezen. Ti si tako ali tako sama, samo zmedo ti počne v življenju. Dokler se boš jokala po forumih, dokler ne boš prevzela odgovornosti za svoje življenje, dokler boš svojo usodo dajala v roke nekoga drugega, bo tako kot je.  Ženska, pa kako pri hudiču lahko noriš za alkoholikom? Ti pa res ceniš sebe, in to tako zelo, da še to javno priznaš in sprašuješ kako pozabiti tega človeka? Imaš otroka ti pa si odvisna od alkoholika? To pa je odgovornost. Veš kaj ti najprej odrasti.  Najprej pri sebi razčisti in poglej kakšen vzgled daješ ti in tvoj pijanček tvojemu otroku. Nekaterim ljudem bi zakonsko morali prepovedati otroke.

Koliko je star otrok? Res je zveza bolana, če se to sploh šteje pod zvezo. Kako se obnaša do tvojega otroka? Tak odnos ni ravno dober za otroka

    Pozdravljena js bi vaju takoj sprejel javi se. Sem vredu fant ki obožuje otroke sem samski lp.David

Hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
Pinkponk, 18.06.2021 ob 22:54

Koliko je star otrok? Res je zveza bolana, če se to sploh šteje pod zvezo. Kako se obnaša do tvojega otroka? Tak odnos ni ravno dober za otroka

15 let je star. Najstnik. Z otrokom se imam dovolj casa za ukvarjat.

Tip me ima na kratko. Ko mu ne pase senpac ne dobiva. Ko on zeli, skozim, ker si tako mocno zelim druzbe.

Stvar je zelo preporosta. Poveš mu, da se teh igric ne greš več, zablokiraš njegovo številko in to je to. In potem začni delati na sebi. Kako se sploh lahko zapleteš s pijancem in potem še vzdružuješ to vezo, ki to sploh ni? In kakšen zgled si otroku. Resnino veliko dela imaš sama s sabo. Pridobiti moraš na samozavesti, se začet cenit.

Poznam jaz dosti takih, ki preprosto so v teh zvezah zato, ker nimajo samospoštovanja. Nič drugega ni! Ti si kot odvisnik na heroinu. Dokler ne boš spremenila mišljenja, ne boš prišla z mrtve točke. Imel eno tako prijateljico, ki mi je čedalje bolj znanka. Malo drugačna situacija, pa mlajša je od tebe. Hvalabogu brez otrok! Isto tipson jo pokliče, se poklačta, potem jo pa lepo načevlja. Zdaj, ga je sicer nagruntala in mu noče več dat, ampak vseeno skače okoli njega, ko muha okoli dreka. Zato sem se jaz začel odmikat od nje. Ker ni slab človek ampak do dedov nima pošlihtanih pojmov to vidim. In če si sam nočeš pomagat ti nobeden ne bo!

Pri tebi je pa isto. Boljše, da nasankaš, kot da bi kaj spremenila. Sem bil jaz leta sam, pa sem na koncu našel nekoga, ki mi lepša dneve in noči. Se splača včasih počakat.

Moj predlog? Brca v rit, pa po svoje. Pa sama bodi par let. Pripočam ti enega dobrega psihologa, da si malo pospucaš po glavi.

Vso srečo, ker jo boš rabila.

    Di si drugega pa bo lazje…

spokaj pa bo mir.  jasno de ti ne dovoli priti h njemu če je pa alkoholik in ti to veš. ne živita skupaj zato ti še najlažje končaš zvezo in fertik.

New Report

Close