Najdi forum

Privlačnost

Zanima me sledeče. Sam pri sebi sem ugotovil katere stvari me na ženski privlačijo tako spolno kakor glede njene privlačne osebnosti. Včasih se vprašam, ali se ženska katero recimo občudujem zaveda teh malih trikov in skrivnosti s katerimi omreži moškega (recimo mene). Tu ne mislim niti slučajno na napete joške ali minico, morda na prisrčen nasmeh, samozavest, sproščenost ali zanimiv kos obleke, ali ti pusti da se majčkeno vidi določen del telesa in ti prebudi domišljijo, kaj je še zadaj. Ne vem zakaj punce ne nosijo več oblek, ki tako lepo povdarijo njeno postavo in boke (morda ravno zato). Še bi lahko našteval. Zanima pa me sledeče, katere so te male skrivnosti in malenkosti s katerimi fant najlažje razvname žensko. Žal ne čutim kakor ženska zato vas prosim za odgovore.

Jah težka bo ta. Vsaka ženska če je malo samozavestna se zaveda svojih skrivnosti s katerimi moškega omreži. Vsakemu izmed nas se določeni deli svojega telesa bolj dopadejo drugi manj. Tiste za katere misliš da so ok jih povdarjaš. Recimo, velko moških mi je reklo, da imam seksi ritko, ampak meni pa sploh ni všeč, moške pa nenormalno rajca. (pa ne to vzeti, kot neko hvaljenje). Jaz se npr. določenih lepot svojega telesa slpoh ne zavedam. Nikoli sama sebe in telesa ne pohvalim.

Simon brez veze sprašuješ…važno je da ti je punca všeč…to so ženske skrivnosti in finte…..tebe naj bolj zanima,kako se boš ti oblekel,kaj boš ti poudaril,da bodo ONE palile na to-finto…..samo ne si basat kakšne vate za šlic,ker potem ko se boš slekel in uporabil bridko sabljico,bo to itak čutila……:-)

Zelo sem pozorna na moško mimiko:način hoje, način kajenja cigarete, mimika obraza in seveda pogled.Mimika lahko da moškemu nek poseben šarm, kateremu se ženska ne more upreti..
Ženskice pa se velikokrat zavedamo svojih sexy delov telesa, čeprav tega v javnosti ne priznamo.
Katera pa je prva stvar, ki jo pogledate na ženski?

Pozdravljen, Simon!

Pa si odprl temo in me zbezal iz luknjice.
Meni osebno pade najprej v oči zunanja podoba človeka. Mora biti urejen (ni potrebno ne vem kakšno obleko) važno je, da se vidi, da je moški čist, da ima okus za oblačenje, da ima lep pogled (malo žalosten) in da prijetno diši. Zame je vonj moškega zelo pomemben. Seveda pa naj bi bil vsaj približno po mojem okusu. Velik in vitek. Ko ga pobližje spoznam je važen tudi način govorjenja (žametni glas) in da ve kaj govori. Če sem v družbi in imam možnost opazovati opazim moškega, ki je bol mirne narave in si ne želi biti v središču pozornosti. Na vzven mora dajati videz nežnega ne preveč vsiljivega človeka. Moje učke se rade sprehodijo tudi po njegovem plemenitem delu (zadnjica).Pomembne so tudi njegove kretnje. Zalotim se tudi pri opazovanju njegovih rok in prstov. Vse to in še bi lahko naštevala kar opazim na moškem. Sicer pa so okusi žensk različni.

PS. No približno tkole naj bi zgledal
– postava
– učke (videz žalostn)
– roke in prsti
– način oblnašanja in govorjenja
– besedni zaklad
Seveda pa ne sme biti brez obleke (obleka naredi še popolnejšega človeka) – malo zahec

najprej pogeldam kok ma cifro noge, potem pa barva laka na nohtih,
ce mi je to dvoje vsec se ozrem tudi po dolzini las.. ce se ta ujema z dolzino mojega khm, je zenska taprava zame:)
lp

tocno tko joze.

Sicer pa mislim da je najbolj pomembna samozavest pri moskih in pri zenskah. Ce je tega dost, pol male skrivnosti same od sebe pridejo ven. Sam jo mora biti ravno prav. Ce je je prevec pol je boljs da jo ni nic

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close