privlačijo me starejše???
Lep pozdrav
Kot že omenjeno,stvar je takšna.Že nekaj časa prebiram forum pa sem se odloču da pa tud sam načnem eno debato.Star sem 27 let,v vezi s krasno punco že 9let,prevaral jo nisem nikoli,vse štima,dobro,sexa se ne bi branu če bi bil večkrat na sporedu(nekje 10x na mesec)pač rad sexam:),ampak je pa to noro,včasih si prou rečem:pa dobro človek kaj je s tabo???ma ne pogledam drugih žensk(mladih),ampak da pa je malo starejša,kaj pa vem tja do 40let recimo pa lepa,se mi pa kar tema nardi,pol pa še tko,moja zjutri u službi,jaz zjutraj frej pa na balkon kavica pa gledam sosede,jao,jao,,ne vem zakaj,pa si enostavno ne morem pomagat in že fantaziram,no uglaunem mogu sem napisat pa to dat ven iz sebe,me zanima če je kdo imel podobno izkušnjo,no,sej upam da me mine pa vseeno,ker ne vem a je to normalno al kaj?pa kak nasvet je dobrodošel seveda…pa da me ne boste zdej neki obsojal pa ne vem kaj,vsi smo ljudje…
s to punco si od svojega 18 leta in sedaj si se je že krepko naveličal. Seveda si razvajen kot večina današnje mladine in ti paše udobje zagotovljenega seksa, skupnega življenja, poznanstva.
V dobro tebe, tvoje punce in vseh ostalih – pojdita narazen, potem pa ti seksaj gor in dol s komer hočeš in kolikorkrat hočeš.
Verjetno si se malo naveličal punce. Nisi pa edini moški, sodeč po podobnih temah, ki so ti mediji sprali možgani glede tega, kaj vse bi moral v življenju sprobati na seksualnem pdoročju, med drugim tudi mit o starejših ženskah, preden bi se mirno ustalil.
Razmisli, kaj si želiš. Če si želiš seksati s starejšo in verjameš medijem in sodelavcem, da je seks z njimi boljši, to naredi, ampak bodi fer do svoje punce in prej končaj zvezo. Če pa si želiš resne zveze, ti bo v tem smislu zagotovo več nudila tvoja punca kot pa neka zgo****** radodarna soseda z morebitno prtljago (možem, otroki), ki te najbrž sploh ne bo jemala resno.
no.. ne bom ti moralizirala, vendar.. sam najbolj veš kaj si želiš.
tudi jaz sem stara 27let in imam partnerja 24let starejšega. imava se super, eno leto živiva skupaj, načrtujeva družino,.. on je moški, kakršnega sem si vedno želela.
moj nasvet: ne oziraj se na nič. samo sledi svojemu srcu in svojim sanjam. in srečen boš.
No, meni je v oči padlo nekaj čisto drugega … razkorak v vajinih spolnih potrebah. Zavedaj se, da bo ta vedno večji in da bodo sorazmerno s tem naraščale tudi tvoje želje po drugih ženskah. Seks je v zakonu izjemno pomemben, sploh če ga je za enega od partnerjev premalo oz. ni zadovoljiv. Tako da se raje posveti temu problemu. Ali lahko preživiš vse spolno aktivno življenje s takšno in vedno manjšo količino seksa. Star si 27, torej te čaka še 30 let vročih posteljnih radosti, z malo sreče pa tudi več. Ob taki ženski, kot je tvoja sicer enkratna punca, deli s pol in ohladi na mlačno.
Ampak tega razkoraka v spolnih potrebah s svojo punco ne bo razrešil s fantaziranjem po kao nenasitnih milficah. Če želi ostati v zvezi (v njegovem pisanju sem zasledila, da ima punco rad), mora to razrešiti s svojo punco. Morda bi bilo dobro, da tudi pri sebi razčisti, zakaj si punca ne želi pogosteje intimnosi z njim. Frigidne ženske ne obstajajo, večinoma so dedci, ki ne znajo z ženskami in potem iščejo izgovore.
no,se vam zahvaljujem za vaša mnenja in nasvete….sem prvo mislu da me bote čist skritiziral,pa vidm da ni čist tko,kaj češ,ženske so naše bogastvo jest pravim,treba jih je čuvat in negovat…no jest sm se pa tud že mal ohladu:),…tak da me več ne meče tok:)….ampak kaj češ,včasih pride da pomisliš tok drugih stvari,ampak mislim da je to normalno u vsaki zvezi,velik je tud od samga razpoloženja odvisn,zato bom tud takole reku:čuvaj zlato,ki ga maš doma,ker nikol ne veš kam boš prišu,če boš takle tuhtu,kot sem jaz(hvalabogu sem samo tuhtu:)),me je zdej kr mal sram,kaj češ..to sm mogu povedat….
no,pa lep večer vsem