Pritisk za desnim ocesom
Pozdravljeni,
Pred mesecem sem opazila rahlo razliko v velikosti zenic – desna je malo vecja. Obcutek imam, kot da je nekaj zatlaceno (kot pritisk) v mojo desno polovico glave – od usesa do ocesa cez desno lice in senco. obcasno me spikne v desnem ocesu in imam obcutek, kot bi mi ga nekdo navezal na vrvicoin vlekel nazaj, nekak oster spik. Je neprijetno, ko ga premikam gor in dol, levo, desno. Uho je prav tako “zamaseno”.
Bila sem ze na oftalmoloskem pregledu in zdravnik je rekel, da gre lahko za scitnico in mi priporocil MRI glave, saj je z ocesom vse v redu
Scitnica je ok, mri pa se cakam.
Mi lahko prosim poveste kaj bi lahko bilo, me je zelo strah da bolecina ne bo ponehala.
Imam 24let.
Najlepsa hvala in lep pozdrav! maja
Spoštovani,
ker nisem želela odpirati nove teme in se vseeno navezuje moje vprašanje na povečan pritisk v očesu sem se odločila, da napišem kar semle – mene pa zanima imam namreč ugotovljen povečan očesni pritisk v desnem očesu in astigmatizem (tudi motnjave v steklovini – vidim packe) – kako je v tem primeru s porodom ali je to indic za carski rez – laično sklepam, da napenjanje pri že tako povečanem tlaku najbrž ne pomeni nič dobrega….
Za vaš odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem.
Lepo pozdravljeni.